Instagram

3 näyttelyvinkkiä: lyhytelokuvia, akryyliteoksia ja vaatekuvauksia

Rauman taidemuseon Pauhu-näyttelyssä pääsee tutustumaan opiskelijoiden havaintoihin ihmisistä, kulttuureista, luonnosta sekä rakennetusta ympäristöstä.

Näyttelyssä pääsee myös itse niin halutessaan osaksi teoksia. Museokierroksella voi rojahtaa köllöttelemään vanhan tuvan sängylle, raapustaa ajatuksia rakkaudesta seinälle tai napata itsestä oman voimakuvansa.

Kamu-jengi oli erityisen otettu ja ihastuksissaan siitä, että kaupunkisovellus oli huomioitu yhdessä opiskelijoiden tekemässä lyhytfilmissä!

Rauman taidemuseo, Kuninkaankatu 37, ma suljettu, ti-pe 12-17, la-su 11-16. Näyttely on avoinna 21.5. asti.

Ketunleivän leipomolla voi pullantuoksun nuuhkimisen lomassa nauttia myös silmäkarkista, sillä vanhan meijerin seinät on ripustettu täyteen Juuso Joutsin värikkäitä töitä.

Pienen näyttelyn lomasta löytyy myös muutamia Sinikka Palosen teoksia.

Kamu suosittelee kohdetta erittäin instagrammattavan miljöönsä vuoksi.

Ketunleivän leipomo, Isokatu 21, su-ma suljettu, ti-pe 10-17 ja la 10-14. Näyttely avoinna toistaiseksi.

Nadin Reschken Paikallisväri-projektissa teinit avasivat hänelle vaatekaappinsa. Hän kuvasi nuoret sekä omissa vaatteissaan että niissä asuissa, joissa nuoret uskoivat heidän vahempansa toivovan heidät näkevänsä.

Erot olivat taiteilijasta hämmästyttävän suuria.

Paikallisväri-projektin lisäksi Marelassa on esillä myös Love the Cold – Rakasta kylmää -näyttely, joka on Ron Saundersin käsialaa.

Marela, Kauppakatu 24, ma suljettu, ti-pe 12–17, la 10–14 ja su 11–17. Näyttelyt avoinna 16.7. asti.