Instagram

ÄÄNESTYS: Mikä Klamydian levynkansista on kovin? Pitkän linjan punk-poppoo paukuttaa perjantaina Raumalla

Klamydia soittaa perjantaina Varastoklubilla noin kello 23. Kuva: Julius Konttinen

Klamydia on soittanut punkkia jo monta vuosikymmentä! Vaasassa vuonna 1988 perustettu legendaarinen kokoonpano saapuu perjantaina Varastoklubille. Rauman keikasta alkaa bändin30-vuotisjuhlakiertue.

Mikä on saanut paukuttamaan punkkia 30 vuotta?

– Me tykätään tästä hommasta. Joka jätkä bändistä tykkää tällaisesta musasta, ja tätä on kivaa soittaa porukoille ympäri Suomea. Yleisö ei ole tyhmää. Se aistii sen, että noi tyypit tekee tätä sen takia, että tää on niille tärkeetä, Klamydian laulaja ja perustajajäsen Vesku Jokinen pohtii Raumalaisen haastattelussa.

Klamydian syksyn juhlakiertue pitää sisällään erikoiskonsertit, joissa esiintyvät kaikki Klamydiassa soittaneet punkkarit.
Vesku Jokinen on ainoa jäsen, joka on ollut Klamydiassa aina. Tosin aluksi hän soitti yhtyeessä kitaraa.

Klamydia on julkaissut uransa aikana yli neljäsataa kappaletta. Tänään perjantaina julkaistiin uusi albumi, joka kantaa nimeä Aikuisilta kielletty.

Ja levyjähän Klamydialla muuten riittää! Kamu insiproitui tästä ja poimi Klamydian diskografiasta satunnaisen järjestelmällisesti kasan kovia kansia.

Roheeta kansitaidetta ja melkoisesti nimettyjä lättyjä! Mutta mikä comboista on paras? Anna äänesi vaikka useammalle suosikille.