Instagram

ÄÄNI: "On ollut suorastaan ikävä keikoille" – Lauri Ylönen Kamun haastattelussa

"Joskus miettii, että ollaanko me niin out of fashion, että nyt kaikki haluaa dj:n taustalle ja bilehommaa. Sellainen jännittää, että onks siellä faneja? Onks siellä kuulijoita?" Lauri Ylönen pohti. Kuva: Esa Urhonen

The Rasmus julkaisi hiljattain uuden sinkun Paradise, joka oli ilmestyessään lupaus faneille tuoreesta albumista viiden vuoden odotuksen jälkeen.

Dark Matters julkaistaan 22. syyskuuta. Yhtye valmistautuu tällä hetkellä levyn julkaisuun muun muassa musavideokuvausten merkeissä. Bändi heitti Raumanmeren juhannuksessa vuoden ainoan kunnon kokopitkän keikan.

Kamu pääsi tapaamaan bändin keulamiestä Lauri Ylöstä. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan alta.

"Välillä tulee vaan huonompii biisejä ja välillä osuu. Se vaan, että tekis enemmän, se olis varmaan hyvä juttu. Siitä ollaan puhuttu."

 "Ikään kuin aika olis pysähtyny sinne keikkabussiin sillon vuonna 1994, kun alettiin kiertää Suomea. Sellainen huoleton huumorin heitto ja muutenkin huoleton elämä, sitä kyllä kaipaa."

Suomea ei unohdeta ensi vuonna, sillä Lauri lupailee kevääksi hyvää ja kompaktia kotimaan kiertuetta. Kuva: Henrika Bäcklund