Instagram

Antti Tuiskua ei nähdä RMJ:ssä - Anatude soittaa kesän ainoan keikkansa Provinssissa ennen taukoa

Menneenä kesänä Antti Tuisku veti Rauman juhannusjuhlijoille energisen keikan yhdessä tanssijoidensa kanssa. Kuva: Henrika Bäcklund

RMJ:n artistikattauksessa ei tulla ensi kesänä näkemään viime vuosien tapaan Antti Tuiskua.

Provinssi julkaisi tänään tiistaina ensimmäiset artistikiinnityksensä, ja samalla tuotiin julki, että Antti Tuisku soittaa kesän ainoan keikkansa nimenomaan Seinäjoen festareilla. Tämän jälkeen Tuisku jää määrittelemättömän pitkälle keikkatauolle, joka Provinssin Facebook-julkaisun mukaan kestää "ainakin vuoden".

- Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea. Kiertueen päättävän festarivedon jälkeen on aika pistää pillit pussiin ja miettiä elämää muiltakin kanteilta. Ja ladata akkuja tulevaa varten - milloin ikinä sen uuden tulemisen aika sitten onkaan. Nähdäänhän me ensi vuoden keikoilla? Antti Tuisku kirjoittaa omalla Facebook-sivullaan.

Antti Tuiskun lisäksi Provinssi julkaisi esiintyjäkattauksestaan Volbeatin, Rage Against The Machinen, Prophets of Ragen, The Offspringin, French Montanan, Arch Enemyn, Asking Alexandrian, Jenni Vartiaisen, Lauri Tähkän, Pyhimyksen ja Vestan nimet.

RMJ:n ensimmäiset artistijulkaisut on lupa odottaa julkaistavaksi huomenna, kun Otanlahden juhannuskemujen lipunmyynti käynnistyy.