Instagram

Appro-baarit pullistelevat torstai-illassa - jatkoilla jorataan Teflon Brothersin tahdissa

Nora Hukkinen nappasi Old Copper´sissa ryhmäkuvan Senni Ruohosesta, Laura Kuropaadesta, Lotta Johanssonista ja Sara Gallagherista.

Ensimmäisä kertaa järjestetty Ganalin Helmen appro on menestys. Se voitiin todeta jo ennakkoon, sillä tapahtuman liput myytiin loppuun alle viikossa. Tapahtuman suosio konkretisoitui vielä torstai-illalla, jolloin kaikkiaan 600 opiskelijaa lähti kiertämään baarirallia ympäri kaupunkia.

Vierailuja uusiin raumalaisiin baareihiin kertyi muun muassa turkulaisille Senni Ruohoselle, Laura Kuropaadelle, Lotta Johanssonille ja Sara Gallagherille.

- Tulemme tämän illan aikan käyneeksi useammassakin meille uudessa baarissa, Old Copper´sissa kierroksella piipahtaneet naiset kertoivat.

Rauman ensimmäinen appro sai heiltä suitsutusta aina edessä olevia jatkoja myöten.

- Mahtavaa, ettei tarvitse lähteä approille mihinkään isompaan kaupunkiin. Jatkoilla esiintyvä Teflon Brothers on myös aivan huippu - viihdyttävä bändi, jolla on monille tuttuja biisejä.

Ilta tarjosi nelikolle osaltaan myös hyvän sauman haalarimerkkien kerryttämiseen. Kunhan ensimmäisen vuoden lastentarhaopiskelijat pian saavat haalarinsa, on niihin heti muutava merkki ommeltavana!

Rauman approilla haalarimerkin eteen pitää kiertää kaikki yhdeksän baaria.

Approjen infopuhelimesta tavoitettu Kari Hemanus vahvisti, että approt ovat sujuneet luonikkaasti myös järjestäjän näkökumasta.

- Sateesta huolimatta porukka löysi hyvin teatterin edustalle starttipaikalle. Opiskelijoita on paljon liikkeellä, joten jonkin verran jonoja on tietty päässyt muutamiin baareihin syntymään.

600 opiskelijaa yhdeksän baarin kierroksella tiesi kuhinaa Rauman torstai-iltaan.

Hemanus vinkkasi, että vaikka illan päätähti onkin Teflon Brothers, pääsee livemusiikin pariin jo ennen puolta yötä, kun Varastoklubin lauteille kapuaa kello 23 Tico tico.