Instagram

AT's Roots & Ramblin' kumartaa 50- ja 60-luvuille – katso Raumalla kuvattu musavideo

Raumalainen AT's Roots & Ramblin' julkaisee debyyttialbuminsa vuodenvaihteessa. Kuva: Linda Teränen

Swingjazzia, rhytm'n'bluesia, rootsia ja rockabillya, siinä raumalainen AT's Roots & Ramblin' -yhtye kiteytettynä neljään musiikkimääreeseen.

Kolmihenkinen kokoonpano kumartaa 50- ja 60-luvuilla vaikuttaneiden esikuvien suuntaan.

Bändin keulassa liidaa kitaristi-laulaja Arttur Teränen. Hänen lisäkseen yhtyeessä soittavat rumpali Oliver Westerberg ja basisti Mikko Korpi.

Teränen ja Westberg ovat aiemmin vaikuttaneet Kickin’ 5 -yhtyeessä. Korpi puolestaan on soittanut ennen muun muassa Joosua- sekä Jussi Hakulinen Distortion -yhtyeissä.

Tuleva debyyttialbumi äänitettiin tunnelmallisissa mökkimaisemissa helmikuussa ja se tullaan julkaisemaan vuodenvaihteessa.

Ensimmäinen singlejulkaisu on nimeltään Knock Knock. Kappale julkaistiin tänään 6. kesäkuuta. 

– Se kertoo rakastetunsa kaipuusta ja ikävästä, jotka varmasti kaikki meistä kokeneet kokeneet, kommentoi laulun kirjoittanut Teränen.

Katso alta Raumalla kuvattu video.

Julkaistu ykkössingle sisältää myös B-puolen Rat Race.

– Rat Race kuvastaa nuoren miehen tuskaa jatkuvasti enemmän ja enemmän samanlaiseksi muuttuvasta elinympäristöstä, jossa kertoja haluaa löytää massan ulkopuolelta itsensä, Teränen jatkaa.

AT's Roost & Ramblin' nähdään Raumalla livenä 27. heinäkuuta Savilanpuistossa Mustan Pitsin Yönä.

– Innolla odotan tulevaa, kun pääsemme esittämään kappaleitamme muille ja kuulemaan ihmisten reaktiot heiltä itseltään. Keikkakalenterin täytyttyä kesälle ja singlenjulkaisupäivän varmistuttua tuli olosta malttamaton, Teränen iloitsee.

Yhtye on kiinnitetty kansainvälisestikin tunnetulle Jungle Recordsille.