Instagram

Dominon bileilloissa kuullaan yhä enemmän artisteja - Gasellit vierailee keväällä Raumalla

Kun Dominon remonttia viimeisteltiin viime vuoden keväällä, oli tuolloin linjaus selvä: keikkoihin ei tulla jatkossa yökerhossa panostamaan. Remontin yhteydessä esimerkiksi tanssilattian etuosan esiintymisalue kavennettiin niin, että siitä tuli bändien sijaan DJ:n valtakuntaa.

Syksyn mittaan Dominossa on kuitenkin nähty keikkailemassa esimerkiksi Vilma Alina, OG Ulla-Maija, DJ Luoma ja Hesa-Äijä.

- Ihan oikean havainnon olet tehnyt, sillä Dominon linjaa iltojen ohjelman suhteen ollaan vähitellen muutettu ja esimerkiksi tulevaan kevääseen on jo suunniteltu keikkoja, Toni Järvinen kertoo.

Muutamat neuvottelut ovat vielä vaiheessa, mutta yhden päivämäärän voi jo varmuudella raapustaa keväältä kalenteriin: Gasellit saapuu Raumalle 10.3. Yhtye saalisti juuri kaksi Emma-ehdokuutta: vuoden yhtye ja vuoden hiphop.

Isoimmat kokoonpanot tullaan jatkossakin marssittamaan Varastoklubin lavalle.

- Vaikka kyllä Dominokin tilat tarvittaessa taipuvat isommille yhtyeille. Kun Lauri Tähkä ja Happoradio ovat olleet meillä esiintymässä, toinen tanssilattian pitkittäisistä sivuista on muutettu keikkalavaksi, Järvinen kuvailee.

Artistien lisäksi Dominossa ollaan kunnostauduttu erilaisten teemailtojen suhteen ja yökerho on ollut myös monien tapahtumien virallinen jatkopaikka.

- Meillä on ollut jo pitkään hyvät suhteet esimerkiksi paikallisten urheiluseurojen ja opiskelijoiden kanssa. Jatkoilloissakin pitää silti olla sisältöä, sillä pelkkä teksti lipussa ei vielä riitä houkuttelemaan paljon jengiä paikalle, Järvinen sanoo.

Parhaillaan käynnissä olevalla pikkujoulukaudella yökerhojen ovet käyvät taajaan, mutta alkuvuonna hiljenee.

- Toisin kuin luullaan, tammikuu ei ole vuoden hiljaisin kuukausi yökerhoissa. Helmikuussa on vielä hiljaisempaa, enkä tiedä miksi. Näillä näkymin Dominossa ei vielä tammikuussa kuulla keikkoja, mutta helmikuussa on sitten taas niiden vuoro, Järvinen kertoo tulevasta.