Instagram

Evening with Andy Wolf - Silmäoptikoilla etkoillaan perjantaina

Kaupallinen yhteistyö: Silmäoptikot Palmu

Tulevana perjantaina Silmäoptikot Palmun ovi on auki iltakymmeneen ja tiloista kantautuu DJ Spantraxxin soittamaa musiikkia.

Ei ihan tavallinen viikonlopun aloitus optikkoliikkeelle.

- Haluamme kutsua nuoria aikuisia viettämään kanssamme rentoa iltaa, Maija Palmu kertoo.

Evening with Andy Wolf -tapahtuma onkin jotain, mitä Silmäoptikoilla ei ole ennen nähty.

Cocktail-tyyppisen tilaisuuden lomassa pääsee nauttimaan niin musiikista ja yhdessäolosta kuin myös uusimmista kehys- ja aurinkolasitrendeistä.

- Meidän valikoimissamme on ollut Andy Wolfin tuotteita noin kymmenen vuoden ajan. Kehysmallisto on äärettömän monipuolinen ja lasit ovat laadukkaita ja mukavia. Andy Wolf on alalla eräänlainen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä, Palmu kertoo.

Sen lisäksi, että illan aikana esillä on erittäin laaja kehysmallisto, ovat Palmut saaneet tapahtumaa varten tarjottavia ihan Itävallasta asti, jossa Andy Wolf -yritys toimii.

- Saimme heiltä postitse itävaltalaista viiniä, jota Andy Wolfin tiimi haluaa raumalaisille illanvietossamme tarjota, Palmu kertoo.

Silmäoptikoiden etkot ovat monella tapaa silmäkarkkia paikalle saapuville vieraille. Liike Vanhassa Raumassa luo jo itsessään näyttävän miljöön, mutta Andy Wolfin lasit ovat kuin kirsikka kakun päälle.

- Kehyksistä löytyy leikittelevyyttä ja rohkeitakin värejä, mutta valtaosassa on klassisia muotoja ja maltillisia värejä, joita on tehostettu pienillä harkituilla yksityiskohdilla, Maija Palmu esittelee.

- Vähitellen on lisääntynyt tapa, että yksien silmälasien sijaan hankitaan useammat erilaiset lasit eri käyttötarkoitukseen ja vaihtelua tuomaan, hän jatkaa.

Perheyritys Silmäoptikot Palmulle Andy Wolfin mallisto on mieluisa erityisesti siitä syystä, että itävaltalaisyritys on saanut alkunsa kolmen kaveruksen yhteisestä unelmasta.

Vuonna 2006 Andy Wolf käytännössä perustettiin ruokapöydän äärellä nauttien samalla lähiruuasta ja itävaltalaisesta viinistä - samasta viinistä, jota myös raumalaisille Silmäoptikoiden iltatapahtumassa tarjoillaan.

Evening with Andy Wolf, Silmäoptikot Palmulla (Kuninkaankatu 10) perjantaina 12.5. kello 19-22. Vapaa pääsy.