Instagram

Fera hakee pelilatausta susimusiikista - tältä näyttää Superin naisten koppisoittolista

Meea Lehtisellä on ollut iso rooli Feran Superpesisjoukkueen pukukoppisoittolistan laatimisessa. Kuva: Juha Sinisalo

Rauman Feran koppisoittolista on iloinen sekamelska nykyhittejä ja vuosikymmenten saatossa syntyneitä klassikoita. Listalta löytyy muun muassa Aviciita, JVG:tä, ja Robinia, mutta myös Darudea ja Run DMC:tä.

Yksi listan tärkeimpiä kappaleita on se viimeinen biisi, jota luukutetaan juuri ennen kentälle kirmaamista. Feran henkeä tässä kohtaa nostattaa Duck Saucen Big Bad Wolf.

Anteeksi siis mikä?

Biisin taustalla on Porista Raumalle siirtynyt Meea Lehtinen.

- Kuulin biisin ensimmäisen kerran Kärppien pelissä SM-liigan finaaleissa. Lisäsin sen meidän koppisoittolistalle, mutta en puhunut kappaleesta aluksi mitään. Kun kerran olimme Tuomen Tildan kanssa ajamassa ja soitatin autossa kyseistä biisiä, hän tajusi, että minä olen laittanut sen yhteiselle listallemme, Lehtinen kertoo kiinnijäämisestään.

- Yllätyin, että siitä tuli nopeasti se kappale, jota kuunnellaan juuri ennen kentälle menoa!

Kun Feralla ei omassa logossaan ole mitään eläintä, ei susikappaleen soitattaminen kopissa tee tiukkaa.

- Meillä on kopissa avoin lista, jolle kuka tahansa voi laittaa omia kappaleitaan. Kaikki eivät ole varmasti vielä oikeuttaan käyttäneet. Itse olen ollut biisien suhteen lähinnä joukkueen räppivastaava, Lehtinen paljastaa.

Yhtäkään listalle lisättyä kappaletta ei ole myöskään vielä poistettu, vaan kaikkien omat suosikit ovat olleet sinne tervetulleita.

- JVG:n Tarkenee-biisi vie ajatukset Espanjan-leirillemme, jossa oli ihan kamalat kelit: kylmää ja märkää. Tuolloin piti hakea lämmikettä musiikista, Lehtinen muistelee.

Vaikka kesän mittaan Lehtisen valitsema Big Bad Wolf vielä syrjäytettäisiin, ei se tekisi tiukkaa.

- Tottakai biisiä saa haastaa! Kovin montaa potentiaalista kesähittiä ei ole vielä ehditty julkaista, joten toivottavasti hyviä haastajia on vielä luvassa, hän toivoo.

Spotifyssa julkaistaan tällä kaudella kaikkien superpesisjoukkueiden koppisoittolistat.

Fera - Jyväskylä Otanlahdessa tänään keskiviikkona klo 18 alkaen.