Instagram

Festarikesä lähestyy – Ruisrock kiinnitti Charli XCX:n

Ruisrock juhlitaan Ruissalon kansanpuistossa tänä kesänä jo 48. kerran. Kuva: Maija Männistö

Brittiläinen elektropop-artisti Charli XCX on vahvistanut esiintymisensä Ruisrockissa. Boom Clap -sinkullaan laajempaa menestystä niittänyt poppari nousi maailmanmaineeseen vuonna 2013 julkaistulla levyllään True Romance.

24-vuotias artisti on esiintynyt Suomessa muun muassa Hartwall Areenalla Katy Perryn lämmittelijänä. Charli XCX on tehnyt yhteistyötä useiden suurten nimien kanssa. Hän esimerkiksi lauloi Iggy Azalean Fancy-kappaleella, joka nousi Billboard Hot 100 -listan ykköseksi.

Paramore tekee paluun Ruissilavalle! Platinalevyjä ja Grammy-ehdokkuuksia kahminut yhtye vetää settinsä kesäisessä kansanpuistossa sunnuntaina 9.7. Vastikää julkaistu uusi sinkku Hard Times kielii uutisia tuoreesta albumista, jota Paramoren fanit ovat saaneet odottaa neljä vuotta. After Laughter  julkaistaan 12. toukokuuta.

Ruisrock on Suomen vanhin ja Euroopan toiseksi vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty rockfestivaali. Ruisrock sai Vuoden festivaali -tunnustuksen Industry Awards Gaalassa 2016. Viime kesänä festariviikonlopun aikana Ruissalossa bailasi ennätykselliset 100 000 kävijää.

Haku Ruissin talkoolaiseksi on käynnissä. Festivaali tarjoaa Turun seudun ulkopuolelta saapuville mahdollisuuden koulu- tai leirintämajoitukseen aina festariviikon torstaista maanantaihin asti.

Hakea voi anniskelu- ja ruokaravintoloiden talkoolaiseksi, järjestyksenvalvojaksi, lipuntarkastajaksi, asiakaspalvelutehtäviin narikkaan, pyöräparkkiin ja infoon, siivous ja kierrätystiimiin, rakennustiimiin tai tehotiimin jäseneksi tittelillä joka paikan höylä.

Vinkki! Oletko poikkeamassa tällä viikolla Turussa? Ruiskioski Turun kauppatorilla aukesi tänään keskiviikkona! Kioskin avajaisviikkoa vietetään 3.–6.5. ja luvassa on muun muassa lippuarvontoja, bändejä ja sirkusta.