Instagram

GALLERIA: Kanaalissa kelluttiin tökkineestä lupaprosessista huolimatta

Vaikka virallinen kanaalikellunta tänä vuonna pitikin perua poliisin tiukentuneiden lupavaatimusten vuoksi, lipui keskiviikkona iltapäivällä kanaalissa myötäisen tuulen saattelemana omalla vastuulla reilusti toistakymmentä seuruetta.

– Toimitimme poliisille hyvissä ajoin tapahtumailmoituksen ja siihen liittyvän turvallisuussuunnitelman. Saimme kuitenkin niin paljon vaatimuksia muun muassa vakuutusten, järjestysmiesten ja ihan vaikka jo roskistenkin sijoittelusta, että meiltä loppui aika ja resurssit, kastajaispäivää järjestämässä olleet Nita Vallimäki ja RLO Killan varapuheenjohtaja Linda Kolehmainen taustoittivat.

Kellunta oli siis pakko perua.

– Tieto julkaistiin Facebook-tapahtumassa ja veimme suunnitellulle lähtöpaikalle kyltin, että kelluminen tapahtuu omalla vastuulla.

Kun tuuli oli keskiviikkona suotuisa, vähän luovemmillakin kelluntaratkaisuilla pääsi soljuvasti eteenpäin. Kenties nerokkain mela oli rakennettu lasten leikkiharavasta ilmastointiteipin avulla vuoraamalla.

Teipin voimaan luotti myös tyttökaksikko, joka oli kiinnittänyt ison pumpattavat nukkumapatjan päälle vielä varsinaisen uima-ammeen vilkkuvaloineen kaikkineen.

Lisää luettavaa kanaalikellunnasta perjantain Länsi-Suomessa. Kamu ja Länskäri ovat molemmat Marva Median julkaisuja.