Instagram

GALLUP: Joulukalenterin suklaa on parasta heti aamulla

Joulu ei tule ilman joulukalenteria! Se on monen motto. Suklaakalenteri on se perinteisin valinta, mutta tunnelmaan pääsee myös kuvallisella kalenterilla.

Kysyimme kaupunkilaisilta, onko joulukalenterit jo hankittu. Kukaan ei ainakaan myöntänyt avanneensa yhtään luukkua ennakkoon!

JATTA RUOHONEN, 28: "Meillä on kotona jo kolme kalenteria, kun niitä on saatu sukulaisilta. Lisäksi askartelen lapselle vielä yhden joulukalenterin. Siihen tulee naru, josta roikkuu numeroituja paperipusseja yllätyksineen. Karkkia tähän joulukalenteriin ei tule ehkä kuin yhteen pussiin, sillä muut kalenterit ovat täynnä suklaata. Koska suklaakalentereita on kolme, jaamme ne varmaankin perheen kesken niin, että jokainen saa oma kalenterin."

PETER TIIVOLA, 24: "En ole vielä hankkinut tälle vuodelle joulukalenteria, mutta varmaan pitäisi. Ihan joka vuosi en hanki kalenteria - itselle se on ehkä sellainen joka toisen vuoden perinne. Lapsena omat joulukalenterit olivat yleensä suklaisia, mutta nyt kuvalliset kalenterit ovat ihan riittäviä." 

ALEKSIA LUUKKONEN, 18: "Olen hankkinut joulukalenterin jo hyvissä ajoin. Se on perinteinen eli suklainen, eikä mikään kaikkeista kallein. Kalenteri kuuluu omaan joulunodotukseeni, ja tapanani on syödä luukun takaa löytyvä suklaa heti aamulla." 

JUUSO VILPONEN, 26: "Olen hankkinut tälle vuodelle partiolaisten joulukalenterin. Hankin sen yleensä aina silloin, kun joku sitä lähipiirissä myy, sillä kalenteria myydään hyvän asian puolesta. Pienempänä meillä oli isoäidin tekemä kalenteri, jonne ilmestyi aina joka aamuksi taianomaisesti pieniä yllätyksiä."

EMILIA NIEMINEN, 18: "Tarkoituksenani on ostaa tälle joululle joku parin euron suklaakalenteri. Mielestäni viisi euroa on ihan maksimi, mitä voisin joulukalenteriin käyttää. Kalenteri pitää kuitenkin hankkia joka vuosi ja sen suklaan syön yleensä heti aamulla."