Instagram

GALLUP: MM-lätkä, Euroviisut vai molemmat? – "Vaimo pakottaa katsomaan, kikkailen kanavien välillä"

Seuraavatko raumalaiset tänään mielummin lätkää vai viisujen semifinaalia? Kamu otti selvää. Kuvat: Henrika Bäcklund

Tänään saa heiluttaa Suomi-paitoja ja siniristilippuja sydämensä kyllyydestä!

Sillä käynnissä olevien jääkiekon MM-kilpailujen seuraava Suomi-matsi pelataan illalla kello 21.10 alkaen, kun Leijonat kohtaa kiekkokaukalossa Norjan maajoukkueen. Ottelu näytetään MTV3-kanavalla.

Kello 22 YLE TV2:n puolella pärähtää käyntiin vuoden 2018 Euroviisujen ensimmäinen semifinaali, joka televisioidaan suoraan Portugalista ympäri Eurooppaa.

Siellä Suomen edustaja Saara Aalto esiintyy kappaleellaan Monsters kilpailupaikalla 15.

Kun kaksi kovaa pyörii televisiossa ja vähän niin kuin päällekäin, niin kumpaa sitä sitten katsotaan.

MM-lätkä vai Euroviisut? Sitä Kamu lähti kyselemään Rauman kaduille.

make news & politics GIFs like this at MakeaGif

JAAKKO LOUKKOLA: "MM-lätkä! Vaikka molemmat tulee varmasti katsottua. Kikkailen kanavien välillä. Euroviisut ovat kotona olleet pakolliset, koska vaimo on aika fanaattinen fani ja pakottaa myös minut katsomaan. Parasta Suomen kiekkojoukkueessa tänä vuonna on nuoruus - ja se pelityyli, jonka se tuo mukanaan. Saara Aallossa puolestaan se, että hän on kansainvälinen tähti. Biisi kyllä on väärä, olisin valinnut toisen."

make news & politics GIFs like this at MakeaGif

JONNA OKSANEN: "Ei kumpikaan. Ei vaan jotenkin ole enää kiinnostanut. Joskus olen viisuja katsonut. Mutta nyt en edes tiedä, kuka Suomea edustaa. (Kamu kertoo Saarasta ja biisistä.) Aaaa, niin joo. On se uutisissa ollut."

make news & politics GIFs like this at MakeaGif

JUHO RANTO: "Kyllä mä katon mielummin jäkistä. Parasta Suomen joukkueessa on nuoret nousevat tähdet. En varmaan tule seuraamaan viisuja ollenkaan."

MARKUS SALLMÉN: "Euroviisut totta kai! Saara Aalto sijoittuu viidenneksi! Iltalehdestä olen lukenut jutun, jossa oli listattu ne maat, jotka sijoittuvat Saaran edelle. Kyllä mä lätkääkin seuraan itse, mutta vaimo haluaa katsoa viisuja. Joten meillä on illalla varmaan molemmat päällä."

make news & politics GIFs like this at MakeaGif

IIDA LEHTIMÄKI: "MM-lätkä, sanotaan näin. Tuskinpa tulee oikeasti katsottua kumpaakaan. Kiekko kiinnostaa hiukan, mutta en voi vielä varmaksi sanoa, että katsonko peliä. En ole mikään television katselija ylipäätäänkään. Kisakatsomo on asia erikseen, kavereiden kanssa voisi tulla seurattua." 

make news & politics GIFs like this at MakeaGif

VIIVI RANNE: "En katso kumpaakaan, koska olen töissä. Mutta Euroviisut olisi näistä ehkä enemmänkin se mun juttu. Meidän kisakappale on tänä vuonna sellainen, joka sen täytyikin olla, jos halutaan pärjätä. Monipuolinen ja show varmaan tulee olemaan näyttävä. Nyt on ollut sellainen kevät, että en ole paljon ehtinyt tutustua muiden maiden biiseihin, mutta joskus on tullut niitäkin kuunneltua ennakkoon.