Instagram

Ganalin Helmen appro myi jälleen loppuun

Elastinen vieraili viimeksi Raumalla juhannuksena RMJ:ssä. Kuva: Jere Grönberg

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Ganalin Helmen appro myi pikapikaa kaikki 600 lippua loppuun. Tänä vuonna järjestäjät asettivat itselleen hitusen isomman haasteen ja laskivat myyntiin vajaat 700 lippua.

– Tämäkin määrä myytiin loppuun. Kaikki suurimmat linjat ovat nyt approjen suhteen valmiina, ja nyt vain odotellaan väkeä saapuvaksi, tapahtumatiimiin kuuluva Ilmari Immonen kertoo torstaisista approista.

Viime vuonna kaikki meni niin nappiin ja järjestelyt saivat kiitosta, ettei suurempia muutoksia tälle vuodelle tarvinnut tehdä.

– Approjen rasteja kierretään kaikkiaan yhdeksässä kuppilassa. Muutimme rastisysteemiä tänä vuonna sen verran, että nyt myös ostetusta ruoka-annoksesta saa passiinsa leiman. Kaikkihan tietävät, että parin juoman jälkeen alkaa aina jossain kohtaa tehdä mieli suolaista, Immonen kuvailee.

Approilla mukana ovat Kallio, Pub Hovinarri, Brummi, Old Copper’s, Domino, Mr. Jones, Street Bar, Amarillo ja Tifosi.

Torstaina kaupungilla vilisee ainakin vihreitä ja keltaisia haalareita, mutta Immosella on luottoa, että opiskelijoita saapuu Raumaa kauempaakin.

– En ole nähnyt ilmoittautumislistaa, mutta viime vuonna kaukaisin approlainen saapui Raumalle Joensuusta. Uskon, että tänäkin vuonna approille tulee väkeä ympäri Suomen.

Kaupungilla tehtävä rastikierros huipentuu illalla Varastoklubille, jossa Elastinen esiintyy approileville opiskelijoille.

Ennen Elastista lavalle nousevat myös OKL:n bändi Tico Tico sekä Suomen puhutuin poikabändi Piccolohuilu, joka vetää Varastoklubilla ensimmäisen keikkansa.