Instagram

Hesaäijä otti ja yllätti – Forte Silencen keulahahmona Marios pääsee laulamaan taas rokkia: "Mä olen aina ollut henkeen ja vereen rock-ihmisiä"

Forte Silence on julkaissut kappaleen No Self Control.

Hesaäijänä paremmin tunnettu räppäri eli raumalaislähtöinen Marios Kleovoulou yllättää vaihtamalla popimmat taustatahdit rokin räimeeseen!

Miehen rock-yhtye, Forte Silence, julkaisi tänään 17. toukokuuta kappaleen No Self Control. Keulahahmona toimiva Marios vetää biisillä lauluraidat englanniksi. Aikamoinen suunnanmuutos! Tai oikeastaan ei.

– Mä olen aina ollut henkeen ja vereen rock-ihmisiä, Marios toteaa tiedotteessa.

Varsinaisesti mikään uusi aluevaltaus ei siis ole kyseessä, sillä ennen Hesaäijän suosiota Marios on ollut mukana useammassakin rokkibändissä.

Itse asiassa Forte Silencekin on saanut alkunsa jo vuonna 2013 Jenkeissä.

– Alkuperäinen kokoonpano rupesi tekemään musaa tuottaja Jimmy Westerlundin kanssa. Lopputulos oli muun bändin mielestä liian poppia, ja osa lähti kävelemään. Silloin mukaan tulivat Tuomas Keskinen ja Teijo Jämsä, ja homma alkoi alusta, Marios kertoo.

Keskinen on tuttu Technicolourin ja Negativen kitaristina. Jämsä puolestaan on paukuttanut rumpuja Killerissä ja Antti Tuiskun yhtyeessä. DJ Iiro Lahdenmaa on vaikuttanut Kymppilinjassa ja Janne Ordénin kokoonpanossa. Basisti Juuso Alamäki on soittanut aikaisemmin Dystamiassa.

Kun Hesaäijän somesuosio räjähti, päätti Marios tarttua tilaisuuteen tehdä musiikkia työkseen. Mutta nyt selvästi tullut aika tehdä huumorin rinnalla myös vakavampaa musiikkia.

Kun Hesaäijä lähestyy biisejään pilke silmäkulmassa, laulaa Forte Silencen Marios rankoistakin asioista.

No Self Controlin tarina pohjaa vuoteen 2012, jolloin mies sai aivoveritulpan ja halvaantui.

– Sen jälkeen tuli ryypättyä ja sekoiltua kunnolla kaksi vuotta, jolloin itsehillintä tuntui häviävän kokonaan ja tämä kappale kirjoitti itse itsensä. Silloin aihe oli arka ja pelotti, mutta nyt biisin julkaisu tuntuu tosi vapauttavalta. Samalla mä toivon, että se saa ihmiset ajattelemaan ja keskustelemaan.

Musiikintekeminen jatkuu, niin Hesaäijänä kuin Marioksena.

– Forte Silencen laulaja on Marios. Vaikka Hesaäijällä ja mulla on paljon yhteistä, niin Hesaäijä on kuitenkin hahmo, ja Marios on 110% minä.

Marios kertoo Forte Silencen odottavan jo keikoille lähtemistä. Hyvin todennäköistä siis on, että miehen rockenergia tullaan kokemaan pian myös Raumalla – näin vuosien tauon jälkeen.

– Julkaistaan eka tää biisi, annetaan sen hetki aiheuttaa hämmennystä, sitten julkaistaan lisää ja lähetään keikkailemaan!

Lue ja katso Hesaäijän KAMUKIRJA-vastaukset TÄÄLTÄ!