Instagram

Hieno ele SalBalta: "Loukkaantunutkin pelaaja on osa joukkuetta"

SalBasta Veli Peltonen pelinumerolla 7 ja Risto Harjula numerolla 50 sekä Steelersin Jarno Mäkinen paidassa numero 8 keskittyvät kaikki parantelemaan polvivammojaan tämän kauden.

Sunnuntaisen SalBa–Steelers-pelin alkulämmittelyssä haluttiin muistuttaa, että loukkaantunutkin pelaaja on osa joukkuetta: SalBan pelaajat lämmittelivät kentällä Peltosen, Harjulan ja Mäkisen pelinumerot selässään.

SalBan edustusjoukkueen valmentaja Petri Seppinen kertoo, että ideaa pähkäiltiin pienessä piirissä ja joukkue toteutti sen mielellään.

– Nämä ovat aika pieniä juttuja, mutta isoja heille, jotka ovat niissä mukana.

Mistä idea tempaukseen tuli?

– Kai näitä on nähty isommilla areenoilla. Saadaan urheilukulttuuria tähän nuoreen lajiin, Seppinen avaa.

"Toivomme, että pelaajat tulevat hallille ja ovat mukana joukkueen yhteisissä jutuissa niin paljon kuin aika ja virta riittää."

Peliä edeltäneessä lyhyessä haastattelussa Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen kiitti SalBaa huomionosoituksesta.

– Mäkinen on Steelersin kapteeni ja meillä on pitkä yhteinen historia, haluttiin osoittaa myös hänelle tukemme, Seppinen sanoo.

Hän tietää, että kuntoutuminen voi olla pelaajalle pitkä ja raskas prosessi.

– Joukkueena annamme kaikkemme, mutta kyllä kuntoutuja joutuu aika yksinään puurtamaan. Toivomme, että pelaajat tulevat hallille ja ovat mukana joukkueen yhteisissä jutuissa niin paljon kuin aika ja virta riittää.

SalBan voitti sunnuntain kotiottelun Steelersiä vastaan lukemin 9–5. Seuraavan kerran koiralauma on tulessa kauppiksella 12.11. kello 17 alkaen, kun vastassa on Happee.