Instagram

Honkilahden entinen navetta on odotettujen artistien estradi vielä loppukesästä: Vesta, Olavi Uusivirta, Atomirotta...

 

Elämä maistuu 🐛🦋🐚

Henkilön Vesta (@veshtu) jakama julkaisu

Sieravuoren kesäkausi jatkuu tänä vuonna aina syyskuun puoliväliin asti. Tahti tuntuu jopa vain kiihtyvän, sillä alkusyksyn keikkakalenterista löytyy muutamia erityisen kovia ja ajankohtaisia nimiä.

Tällä hetkellä kaikkien huulilla oleva Vesta saapuu Honkilahdelle perjantaina 24.8. Nuori vasta läpimurtonsa tehnyt artisti on huhkinut kuluvan kesän aikana festarilavoilla kirjaimellisesti pää kolmantena jalkana: esimerkiksi Ruisrockissa mimmi veti oman keikkansa lisäksi feat-vierailun neljän muunkin artistin kanssa. Viisi keikkaa yksillä festareilla käy jo kuntoilusta!

Pimenevät elokuun illat ja Sieravuoren tunnelmallinen miljöö tarjonevat Vestan kanssa sellaisen keikkaelämyksen, että sen turvin ei edes harmita kesän loppuminen ja villasukkakauteen siirtyminen.

 

Auringonnousu 03:46. #nofilter #kesäyönuni #kesä2018

Henkilön Olavi Uusivirta (@olaviuusivirta) jakama julkaisu

Toinen herkkupala Sieravuoren ohjelmistossa on syyskuun ensimmäinen päivä esiintyvä Olavi Uusivirta. Artisti yhtyeineen piti festaritaukoa viime vuonna, mutta tänä kesänä he ovat laulaneet keikoilla ahkerasti muun muassa säettä: "juodaan tuhat kaljaa, toivotaan radiosta Toton Africaa". Viikonlopun Flow-festareilla kappaleen sanoma kävi yllättäen toteen, kun Olavi Uusivirta bändeineen esitti varsinaisen Toton African keikallaan. Yleisö tykkäsi - totta kai.

Jos Flown tyylikäs keikkamiljöö sai yhtyeen innostumaan moiseen vetoon, millainenkohan setti on luvassa Sieravuoressa vanhassa ja tunnelmallisessa entisessä navettarakennuksessa?

Ja jo tulevana viikonloppuna Sieravuori täyttyy musiikin ilosanomalla. Pyhäjärven rannalla vietetään todellista "rottien perjantaita", kun esiintymässä ovat Atomirotta ja SMC Lähiörotat.

Kaksikko on nähty Sieravuoressa ennenkin samana iltana lavalla - monesti vesiurheilu- tai skeittiviikonlopun kanssa samaan aikaan paketoituna. Tällä kertaa mitään erillistä sporttitapahtumaa ei viikonloppuna järjestetä, mutta mikään ei estä itsenäistä suppailu- tai vesijettilenkkiä Pyhäjärvellä ennen keikkailtaa. Jos nämä rastit puuttuvat vielä kesän bucket listiltäsi niin nyt on aika toimia!

Sieravuoden kauden esiintymiskalenteri kokonaisuudessaan täällä.