Instagram

How about kuuma lomaromanssi? – Flirttikurssilla iskureplat minttiin kuntoon

Sinkkujen näkövinkkelistä vuoden kuumottelevin päivä lähestyy pahaenteisesti: helluntai. Olisihan se kiva viettää rantapäiviä kesäheilan kainalossa. Sananlaskua voi joko pelätä tai vihata. Sen voi sivuuttaa täysin tai ottaa härkää sarvista.

Yksi keino on laajentaa omia kalavesiä. Suomalainen kieltenoppimissovellus WordDive on julkaissut tänään englannin kielen flirttikurssin, jolla voi prepata itsensä kesän lomareissuja ja -romansseja varten. Flirttikurssiin on kerätty useita avausrepliikkejä, joiden kautta opetellaan myös kielioppia ja ääntämistä.

– Niitä voi käyttää matkalla tai vaikka deittisovelluksissa persoonallisena keskustelunavaajana. Ne ovat aika huumoripitoisia ja tarkoitus on pitää hauskaa, WordDiven Heidi Sharma naurahtaa.

Do you believe in love at first sight or should I walk by again?

Flirttikurssi avattiin tänään maanantaina. Kurssi on ilmainen, eikä velvoita jatkositoumuksiin. Kurssista löytyy täyttötehtäviä ja kaikki lauseet pääsee kuulemaan natiivin ääntäminä. Opeteltavat repliikit sopivat sekä miesten että naisten iskemiseen.

Deittilauseita on haettu muun muassa nuorten suosimilta keskustelupalstoilta.

– Olemme miettineet paljon sitä, että miksi kieliä ylipäätään opiskellaan. Yhtenä syynä on tietysti työ, mutta tärkeämpää on rakkaus ja sosiaalisten suhteiden ylläpito, ystävyyssuhteiden luominen. Ja matkailu on tietysti syy numero yksi. Halusimme toteuttaa jotain hauskaa täksi kesäksi.

Siihen, miten käy onnistuneen jään murtamisen jälkeen, kurssi ei anna suoraa vastausta. Mutta tyhmä se on, joka ei edes yritä.