Instagram

Huomenna kruunataan 40. Pitsimissi – Savilanpuiston ohjelma starttaa

Pitsimissi-finaali käydään Savilanpuistossa torstaina kello 18 alkaen.

Pitsiviikko on hienosti käynnissä ja viikonlopun rientoja lähestytään kovaa vauhtia! Savilanpuiston lava ja sen oheistarpeet rakentuvat parhaillaan, sillä huomenna alue on tupaten täynnä. Luvassa on siis Pitsimissejä ja puhallinmusiikkia!

Laulajavirtuoosi Mikael Konttinen astelee lavalla ensimmäisen kerran kello 17, jolloin hän tarjoilee maistiaisia kello 20 alkavasta konsertista. Kahdeksalta Konttisen kanssa solistina esiintyy Piritta Venho ja yhteiskonsertissa on luvassa aitoa lattaritunnelmaa. Musiikista vastaavat Rauman soittokunta ja Rauman Poikasoittokunta.

Sitä ennen lavalle kuitenkin kiipeää aimo annos naiskauneutta, kun järjestyksessään 40. pitsimissifinaali alkaa kello 18. Ensimmäinen pitsikruunu on laskettu kutreille jo vuonna 1978!

Länsi-Suomen toteuttama Pitsimissi-äänestys on käynnissä vielä tämän päivän. Äänestämään pääset tästä!

Kesäillan pimetessä siirrytään porilaisen rytmimusiikin pariin, kun Afrobeat- ja funk-lähtökohdista ponnistava Mama Longhorn vetää energisen live-settinsä kello 22.15 alkaen. Illan paketoi vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman yhdessä Karisma-bändinsä kanssa.

Koko Pitsiviikon ohjelman pariin pääset tästä!

Kaupunkisovellus Kamu ja Länsi-Suomi ovat molemmat Marva Median tuotteita.

Mikael Konttinen vetää pienen maistiaiskeikan ennen Pitsimissifinaalia tortsiana kello 17 alkaen. Varsinainen konsertti alkaa klo 20 yhdessä Piritta Venhon, Rauman soittokunnan sekä Rauman Poikasoittokunnan kanssa. Kuva: Lauri Laukkanen