Instagram

Joko kuulit? Ruisrock järjestää festarit myös talvella

Kesän festaritunnelmia fiilistellään jo helmikuussa Ruishelmessä. Kuva: Pietari Purovaara / Ruisrock 2018

Tai oikeastaan ne ovat Ruissi-etkot. Nimittäin ensi heinäkuussa kehissä on järjestyksessään viideskymmenes Ruisrock.

Tapahtumatiimi haluaa aloittaa juhlavuoden fiilistelyn jo talvella, joten se on kehittänyt uuden Ruishelmi-talvifestivaalin, joka täyttää Turun Logomon 8.-9.2.

– Ruishelmi on talvifestivaali, paratiisi, labyrintti, kokonaisvaltainen elämys, joka täyttää Logomon joka sopukan ja sinne on lupa eksyä. Löydä salareivit. Osallistu kasvijameihin, tapahtumajärjestäjä kuvailee somekanavillaan.

Musiikki liittyy Ruisrockin talvifestareille toki sekin. Logomon eri lavoilta ja sokkeloista löytyvät JVG, Sanni, Ellinoora, Evelina, Gasellit, Pyhimys, Adi L Hasla, D.R.E.A.M.G.I.R.L.S., Elias Gould, Ida Paul & Kalle Lindroth, Iisa, Ruusut, Tavastian Lauantaidisko & ystävät, Younghearted, DJ Anttpiootti, DJ Esko Routamaa, DJ Jori Hulkkonen, DJ Kulmisjärvi, DJ Urho Tulitukka, DJ't Vera Wolf & Julia Jännäri, Fern Orchestran kasvijamit sekä tietenkin legendaarinen Reivikontti.

Ensimmäistä kertaa ikinä Logomossa on saman illan aikana mahdollista kokea siis useita keikkoja, uppoutua taiteeseen ja nauttia ravintolapalveluista ja festivaalitunnelmasta ympäri taloa.

– Ruishelmi tuo festarifiilistä keskelle pimeintä talvea ja kokoaa ihmiset juhlimaan ja nauttimaan. Otamme koko Logomon haltuun ja luomme siitä labyrintin, jossa voi vaeltaa tunnelmasta toiseen ja kokea upeita ja odottamattomia elämyksiä. Ruisrockin juhlavuotena katsomme menneen sijaan eteenpäin ja haluamme tehdä tulevaisuudesta paremman. Pyrimme vaikuttamaan siihen, että maailma olisi reilumpi ja parempi paikka kaikille olla, elää ja hengittää, sanoo promoottori Mikko Niemelä.

Liput tapahtumaan myy lippu.fi. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.