Instagram

KAMU eats tulee! - Rauman uutta ruokatapahtumaa vietetään lokakuussa

Lokakuun ensimmäinen viikko on Raumalla herkkusuiden luksusaikaa! Tuolloin kanaalikaupungissa vietetään ensimmäistä kertaa KAMU eats -tapahtumaa, jossa kaupunkilaiset pääsevät ilta-aikaan täyttämään vatsojaan huokeaan hintaan.

MITÄ?

KAMU eats on viikon mittainen ruokakarnevaali, jonka aikana tapahtumassa mukana olevat ravintolat tarjoavat ilta-aikaan asiakkailleen kymmenen euron hintaisia annoksia. Pysy kuulolla, viikon aikana tarjoiltavat annokset julkaistaan Kamussa ihan pian!

MISSÄ?

Tapahtumassa on mukana kaikkiaan kahdeksan raumalaista ravintolaa:

MILLOIN?

Lokakuun ensimmäisellä viikolla eli 2.-8.10. Kymmenen euron hintaiset tapahtuma-annokset ovat tarjolla kussakin ravintolassa ilta-aikaan. Tarkistathan paikkakohtaiset aukioloajat ravintoloiden verkkosivuilta! HUOM! Buena Vistassa tapahtumaviikko alkaa vasta tiistaina, sillä ravintolan kassajärjestelmä uusitaan maanantaina ja tuolloin yritys on poikkeuksellisesti suljettu.

MIKSI?

KAMU eats on jokaisen kaupunkilaisen lupa herkutella. Kun omassa keittiössä kokkaaminen ei juuri nyt nappaa tai viikon varrelle haluaa pienen hetken luksusta, kannattaa nyt lähteä kaupungille ulos syömään!

KENELLE?

Just sulle! Jos kaverin näkemisestä on kulunut jo paljon aikaa tai kumppani on pitänyt viedä pitkän aikaa treffeille, nyt siihen on hyvä hetki ruuan ja juoman äärellä.

Jaa illallistunnelmasi myös someen tagilla #kamueats!