Instagram

Kamuilut jatkuvat Länsi-Suomen puolella: "Meininki ei lopu, mutta juttujen koti muuttuu"

Kaupunkisovellus Kamu lanseerattiin keväällä 2017. Vajaan parin vuoden ajalle on mahtunut mahtavia juttuja: Kamun jengi on päässyt seuraamaan railakkaita opiskelijapippaloita, olemme esitelleet pieniä, mutta sitäkin soundaavampia paikallisia bändejä, Kamussa on riemuittu uusien yritysten avautumisesta kaupunkiin ja olemme viihdyttäneet lukijoita monin eri testein.

Tämä meininki ei lopu, mutta juttujen koti muuttuu.

Kaupunkisovellus Kamussa ei tulla enää marraskuun lopun jälkeen julkaisemaan uusia juttuja, vaan kamumaista ja nuorekasta juttusisältöä julkaistaan jatkossa enemmän Länsi-Suomen sekä Raumalaisen julkaisuissa.

– Tavoitteenamme on yksinkertaistaa julkaisukuviota ja siirtää selvästi nuorille aikuisille suunnattua sekä astetta kevyempää sisältöä Länsi-Suomeen ja Raumalaiseen Kamun oman ja erillisen alustan sijaan, digituottaja Maija Männistö kertoo.

Vaikka sisällöntuotanto Kamun nimissä loppuukin, tarkoituksena on edelleen jatkaa kaupunkilaisia ihastuttaneita KAMU eats ja KAMU sweets -ruokaviikkoja.

– Ruokaviikoista on tullut niin paljon hyvää palautetta sekä kaupunkilaisilta että yrittäjiltä, että emme tietenkään hylkää hyvää konseptia, Männistö kertoo.

Vastaisuudessa kaikki alueen kiinnostavat uutiset ja jutut löytyvät yhdestä sekä samasta osoitteesta ls24.fi.

Länsi-Suomi on kamusi jatkossakin.