Instagram

KAMUKIRJA: Mitä asiaa et osaa, Hesaäijä?

Kamukirja on täällä taas ja nyt piristetään pimeää marraskuuta Hesaäijän kanssa! Pääkaupunkilaistunut Rauman lähettiläs tarjoili upeita vastauksia kirjan sivuille.

Kamukirjaa täytellessä selvisi muun muassa se, että Hesaäijän erityistaito on kanapasta, jonka salaisuus on reipas määrä sekä valkosipulia että sinihomejuustoa. Kamullekin lupailtiin jo alustavaa kutsua ruokapatojen ääreen.

Mies vietti näin marraskuussa pari päivää hänelle niin rakkaassa kaupungissa, sillä tänään illalla Hesaäijä pistää bileet pystyyn kulttuurikuppila Brummissa yhdessä Janne Ordenin kanssa.

MAAILMANKATSOMUKSENI etiäppäi

TOTEEMIELÄIMENI koira

HARRASTUKSENI luonnossa kävely

NYKYINEN AMMATTINI kylähullu

JOS SAISI PÄIVÄN OLLA NAINEN tutkisi itteäni koton

ELÄMÄN TARKOITUS ON ol viekas, hullu ja onnellinen

MOTTONI ei se nii tarkka ol

AIKUISPISTEET huimat 8! Pistepottia kerryttivät muun muassa Aalto-maljakon omistaminen ja ruoan valmistus pakkaseen, heijastin ja niska-selkäjumppa.

Hesaäijä vastasi erinomaisen hienosti Kamukirjan kinkkisiin kyssäreihin. Hän keikkailee tänään lauantaina Brummissa Janne Ordenin kanssa. Kirja: Aikuiset ystäväni, Otava

Mitä kuuluu noin niin kuin muuten?

– Kahden viikon päästä julkaistaan Janne Ordenin kanssa tehty uusi biisi Huulet töttörölle. Se on ensimmäinen kappale, minkä Hesaäijä on tehnyt naisille.

Hesaäijän edellinen sinkkulohkaisu on nimeltään Miesflunssa ja sitä ennen julkaistiin Väsyneempi kuin ennen lomaa. Sen ja monet muut rallit mies esittää illalla Brummissa, jossa keikka starttailee kello 23.

Edellisten KAMUKIRJA-haastetteluiden pääset seuraavista linkeistä:

ARTTU LINDEMAN

SONNY

TÖÖLÖN KETTERÄ