Instagram

Karhun kaato vs. Rauma ei riitä – Hesaäijän biisit soivat säbäpeleissä vastakkain

SalBa ja Karhut kohtaavat tänään tiukassa matsissa puoli seitsemältä. Kaatuuko Karhu? Kuva: Juha Sinisalo

Vastapuolet nokittelevat toisiaan saman miehen biiseillä. Sekä SalBa että Karhut ovat löytäneet Hesaäijän biiseistä omat kannustustunnarinsa.

Raumalaiset lähtivät viime kotiotteluun Hesaäijän tuoreimman Karhun kaato -sinkun voimalla.

Hyppää mun Volvon raatoon, nyt mennään karhun kaatoon.

Porin poppoo on tykittänyt peleissä miehen ensimmäistä kappaletta KeskiHesa ja nostanut esille varsinkin yhden rivin, jossa Rauma ei yksinkertaisesti riitä. 

Yks päivä kanali varrest heräsin ja totesin, et Rauma ei riitä.

– Minulle tuli uutena tietona, että kappaleeni ovat sotakäytössä, mutta se on tosi hauska juttu, Hesaäijä eli Marios Kleovoulou vastailee puhelimeen maanantaina iltapäivällä.

Usein Lukon väreissä liikuskeleva penkkiurheilija toteaa, että tunnelmannostatusbiisit kuuluvat tiiviisti pelielämykseen.

– Kappaleista tulee ekstraboosti, kun ne soivat jo ennen peliä, pukukopeissa, pelin aikana ja erätauoilla. Peleissä henkinen puoli on tosi tärkeä.

Hesaäijä on hyvillään siitä, että hänen biisinsä tuottavat pelifiilistä salibandyporukoille.

– Vitosketjun kanssa tehty Lukko-projekti oli todella hauska, joten ei sitä koskaan tiedä, jos Hesaäijäkin vielä tekisi urheilubiisejä!

Tänään illalla nähdään, riittääkö Rauma, kun Karhut–SalBa-ottelu pyörähtää käyntiin Porin urheilutalolla kello 18.30.

Illan pelistä on tulossa tiukka, sillä käsillä ovat ratkaisun hetket. SalBa johtaa sarjaa 2–1. Jos raumalaiset voittavat tänään, SalBa pelaa ensi kaudella liigassa ja Karhut divarissa. Jos porilaiset voittavat, käydään seuraava matsi keskiviikkona 12.4. Raumalla.