Instagram

Karmarock sai oman Fingerpori-stripin! Sarjakuvataiteilija Pertti Jarla myös vierailee festareilla

Karmarockille tuunatussa sarjakuvastripissä kaupunginjohtaja päätyy lööppeihin.

Sarjakuvataiteilija Pertti Jarla on tuunannut Harjavallassa tänään lauantaina juhlittavalle Karmarockille oman Fingerpori-stripin! Huomasithan, mikä logo lavan rumpusetissä on?

Jarla myös esiintyy tapahtumassa. Miehen ohjelmaosuus alkaa kello 17. Sarjakuvataiteilija pääsee tuolloin Maj Karma -yhyeen basistina tunnetun Kimmo Kuritun grilliin.

Jarla signeeraa teoksiaan piinapenkin jälkeen Paitaamossa.

Kaupungin omasta musiikkitapahtumasta kertova sarjis kosketti myös Harjavallan kaupunginjohtaja Hannu Kuuselaa.

– Hieno strippi! Harjavalta tunnetaan Karmarockista ja arvostan sitä hyvin paljon. Kiitos siitä, että jaksatte vuodesta toiseen pitää kaupungin mainetta yllä, kiittelee Kuusela festarin tiedotteessa.

Aikamoiset mayhemit juhlat on muutenkin tänään tulossa. Karmarock esimerkiksi hehkuttaa Facebookissaan, että Jone Nikula ei tänä vuonna vain juonna ja roudaa Karmarockissa, vaan hän toimii myös pimenevän illan DJ:nä.

Hauskaahan tässä on se, että DJ Nikula kyseli jo parisen viikkoa sitten biisitoiveita varsin kasuaalisti Facebookissa. Alkuperäinen kommentti on kerännyt 12 tykkäystä ja yhden toiveen: kunnon klassikko.

Sitä saa mitä tilaa. Kuvankaappaus: Karmarockin Facebook

Karmarock toki bongasi Nikulan kommentin omaksi postauksekseen ja sinne toiveita on laitettu useampia. Harjavaltalaisessa kesäyössä estoista haluttaisi päästää irti ainakin seuraavien biisien tahtiin: Lapko – Summer Nights, Five Finger Death Punch – Fake, Pantera – Walk, Ramones – Pet Cemetary ja Sabrina – Boys.

Eikä siinä todellakaan vielä kaikki jännä, mitä Harjavallassa saadaan tänään kokea: festivaalialueelle nousee rumpukaraoketeltta, jota isännöi itse Maj Karman rumpali Jii Savolainen.

– Ajatus on se, että kuka tahansa pääsee kokeilemaan rumpujen soittoa Maj Karman biisien mukana – ei siis taidolla, vaan omalla tyylillä, Jii Savolainen puffaa pistettä ennakkoon.

Festivaaliohjelma alkaa tänään Harjavallan koulukeskuksen rannassa kello 13. Esiintymässä ovat Jarlan ja DJ Nikulan lisäksi Maj Karma, Beast In Black, Saijaa Saijaa, Ursus Factory, Kotiteollisuus, Mopo, Töölön Ketterä, Talmud Beach, Kesä, Vanhat Kuvat ja M.

Tänä vuonna KarmaRock kohdistaa hyväntekeväisyystoimintansa harjavaltalaisten apua tarvitsevien perheiden nuorille kutsumalla heitä vieraikseen festivaaleille yhteistyössä Harjavallan nuoriso- ja sosiaalitoimen kanssa.