Instagram

Karmarockin esiintyjät paljastettiin Harjavallan uimahallin ilmoitustaululla

 

Joanna löysi ensimmäisenä KarmaRockin ohjelmajulistuksen Harjavallan uimahallin ilmoitustaulukaapista! Onnea, ilmaisliput ovat sinun! Laita yv:llä yhteystietosi.

Julkaissut KarmaRock Festival 24. huhtikuuta 2018

Harjavaltalainen Karmarock veti parina vuonna poikkeuksellista linjaa, kun se ei julkaissut festivaalin esiintyjiä ollenkaan ennakkoon. Festarin esiintyjät selvisivät paikalle saapuneelle yleisölle aina vasta uuden artistin kavutessa lavalle.

Viime vuonna mystisen linjan pitäminen kuitenkin epäonnistui, kun Karmarockin esiintyjät vuodettiin julki ennen aikojaan. Tälle vuodelle festivaalijärjestäjät päättivätkin keksiä jälleen uuden kommervenkin artistien julkistamiseksi.

Karmarock tiedotti tiistaina, että festarin esiintyjät julkaistaan "tuntemattoman kohteen lukittavassa ilmoitustaulukaapissa" ja että ohjelmiston ensimmäisenä Karmarockin Facebook-seinälle postaavalle on luvassa kaksi ilmaislippua festivaaleille.

Vajaa vuorokausi siinä vierähti ennen kuin ohjelmistojuliste onnistuttiin bongaamaan Harjavallan uimahallin ilmoitustaulukaapista.

Karmarockissa esiintyy tulevana kesänä siis Ursus Factory, Kotiteollisuus, Mopo, Töölön ketterä, Pertti Jarla, Talmud Beach, Kesä, Vanhat kuvat, M, Maj Karma, Beast in Black ja Saijaa Saijaa.

LISÄÄ VIIME VUODEN ARTISTIVUODOSTA: Karmarockin esiintyjät vuodettiin julki eilen – Häiriö Piirinen: "Eihän siitä nyt kukaan tykkää, jos joku murtautuu omaan kotiin"