Instagram

KIITOS! Se oli siinä! Kamu kiittää ja kumartaa <3

Tämä on kaupunkisovellus Kamun viimeinen juttu.

Vajaan parin vuoden ajalle on mahtunut huikeita kohtaamisia ihmisten kanssa ja hersyviä tapahtumia, joihin olemme Kamun nimissä saaneet osallistua.

Mieleen ovat jääneet muun muassa matkailuautossa nautitut löylyt Seminaarinmäellä, Kamun liikkuva rasti syksyn Olutviestissä, kaupunkilaiset mahtavasti liikkeelle saaneet KAMU eats ja sweets -ruokaviikot, Sparkling nightin bäkkäritunnelmat, RMJ:ssä kiertäneet ja viime kesänä omille teilleen jääneet kertakäyttökamerat sekä OKL:n mäellä järjestetyt kertakaikkisen lämminhenkiset puutarhajuhlat.

On käynyt selväksi, että Rauma on eloisa ja lämmin kaupunki. Uteliaisuudelle kannattaa aina antaa periksi. Uusiin tapahtumiin kannattaa lähteä, vaikka ei saisikaan omia kavereita mukaan – uusia löytyy sitten paikan päältä!

Vaikka Kamun juttutuotanto nyt loppuukin ja sovellus hiljenee, ei KAMU eatsia ja sweetsia tulla lopettamaan. Ruoka- ja herkkuviikkojen on tarkoitus jatkua myös vastaisuudessa: niin hyvin te olette ne omaksenne ottaneet!

Kamumaista ja nuorekasta juttusisältöä julkaistaan jatkossa enemmän Länsi-Suomen sekä Raumalaisen julkaisuissa. Vastaisuudessa kaikki alueen kiinnostavat uutiset ja jutut löytyvät yhdestä sekä samasta osoitteesta ls24.fi.

KAMUN KOOSTE VUODESTA 2017: Pus! Kamun vuosi on ollut huikea ja on ihanaa, että olet ollut mukana - katso kooste

LUE LISÄÄ: Kamuilut jatkuvat Länsi-Suomen puolella: "Meininki ei lopu, mutta juttujen koti muuttuu"