Instagram

Kissa ja hiekkalaatikko - onko tässä halloweenin hauskin pariskunta-asu?

 

Halloween -17 looked like this ✌ Kitty and her litterbox 🐱 #halloween #couplecostume #meow

Henkilön Jennika (@jii__vee) jakama julkaisu

Raumalaisten Jennika Vatajan ja Jere Hakalan ei tänä vuonna pitänyt järjestää halloween-kemuja, mutta toisin kävi.

- Olemme järjestäneet juhlia vuodesta 2011 niin, että yksi vuosi on tainnut jäädä välistä. Nyt niin meinasi käydä, mutta tulin katsoneeksi sen verran halloweeniin liittyviä videoita, että innostus taas heräsi, Jennika kertoo.

Halloween-asujen miettiminen on jäänyt häneltä aina perinteisesti jäänyt viime tinkaan, mutta silti yhdestä asiasta on pidetty vuosien saatossa tiukasti kiinni: pariskunnan asujen pitää jollain tapaa sopia yhteen.

Vuosien varrella Jennika ja Jere ovat olleet Scream-ukko ja puukotettu Pamela Andersson, Twilightin Edward ja purtu Lumikki, päätön ratsumies ja päätä korissaan kantanut Punahilkka, Coca-Cola ja kuppikakku sekä korttipakan jokeri ja herttarouva.

- Olemme monesti tilanneet asuja ulkomailta asti, vaikka niiden toimitusaikoja saa aina jännittää. Tänä vuonna päätimme valmistaa asut itse.

Kissarakas pari löysikin annoksen asuinspiraatiota netistä, ja lopputuloksena oli kissan ja kissanhiekkalaatikon tyylit.

Kissapuku oli verrattain helppo toteuttaa hännällä, korvilla, meikillä ja mustilla vaatteilla, mutta hiekkalaatikko vaati enemmän kekseliäisyyttä. Pahvilaatikko vuorattiin ensin ilmastointiteipillä, jotta siihen saatiin muovisuuden tuntua.

- Pelletit ovat ihan aitoja kissanhiekkapellettejä, joita kiinnitettiin asuun liimaa säästelemättä. Kakkapökäleet puolestaan ovat toffeekarkkeja, joita on ensin pikkuisen pureskeltu ja muovattu oikeaan malliin. Tämän jälkeen ne on liimattu laatikkoon kiinni ja lakattu värittömällä kynsilakalla, Jennika kertoo.

"Kakkapökäleet puolestaan ovat toffeekarkkeja, joita on ensin pikkuisen pureskeltu ja muovattu oikeaan malliin."

Kissa ja hiekkalaatikko saivat juhlia tänä vuonna värikkäässä seurassa, sillä muut halloweenin viettäjistä olivat kutsuilla sonnustautuneet muun muassa vilauttelijamummoksi, skottimieheksi ja pelleksi.

- Halloween-juhlissa ulko-oven avaaminen on jännittävää, kun pukeutuneista kavereista ei aina voi olla täysin varma, kuka mitäkin hahmoa esittää.

Jännittävää on myös vierailla, sillä Jennika ja Jere ovat vuosi vuodelta panostaneet juhliin yhä enemmän.

"Irtopäitä roikkui myös siellä täällä ja vessan lavuaariin ja suihkuseinään tein veriroiskeita."

- Meille on kertynyt jo aika määrä halloween-rekvisiittaa. Tänä vuonna piilotin vielä pyykit mustaan jätesäkkiin, jolloin siitä tuli ruumissäkki. Irtopäitä roikkui myös siellä täällä ja vessan lavuaariin ja suihkuseinään tein veriroiskeita, Jennika kertoo.

Vieläkö listalla on jotain asuja, jotka Jennika haluaisi ehdottomasti halloweenin kunniaksi ylleen pukea?

- Paahtoleipäasu on ollut haaveenani jo pienestä pitäen, mutta sellaisia ei vielä ole tullut vastaan! Jos joku tietää, mistä moisen asun voisi hankkia, saa minulle vinkata. Tai vastaavasti koitan jossain kohtaa irrottaa itselleni sen verran aikaa, että ehdin tehdä asun itse, hän lupaa.

Miltä näytti viikonloppuna Dominon halloween-tunnelmat ja -asut? Kurkkaa TÄÄLTÄ!