Instagram

Klustermuksessa esiintyvät Musta Valo, Pelko, Kanerva ja DGD – Teppo Vapaus luotsaa paneelikeskustelua

Aiempina vuosina Klustermus on järjestetty ulkona. Kymmenen päivän päästä Brummissa soitettavalla Klustermuksen iltaklubilla lavalle kapuavat muun muassa DGD ja Musta Valo. Arkistokuva: Esa Urhonen

Olemme vihdoin saaneet uutta tietoa kymmenen päivän päästä koittavasta Klustermuksesta!

Kulttuuritapahtuman bändikattaus on seuraavanlainen: Kulttuurikuppila Brummissa järjestettävällä iltaklubilla soittavat Musta Valo, Pelko, Kanerva ja DGD.

Jo aikaisemmin Klustermus on tiedottanut (LUE TÄÄLTÄ), että tällä kertaa kesätapahtuma tullaan järjestämään sisätiloissa ja että musiikin lisäksi tapahtuman ohjelmassa on työpajoja ja kursseja.

Tänään keskiviikkona Klustermus tiedotti somessa paneelikeskustelusta, jonka aiheena on itse tekeminen. Myös alkuillan paneelikeskustelu järjestetään Brummissa.

– Harmittaako, että Klustermus ei ole pihalla tänä vuonna? Kiukuttavatko väärät esiintyjävalinnat? Tässä on ratkaisu: TEHKÄÄ ITE. Siitä lähtökohdasta mekin omat "kisamme" aloitimme, Klustermus pohjustaa keskustelua Facebook-seinällään.

Tehdään sit ite! -keskustelun moderaattorina toimii muusikko-kirjailija Teppo Vapaus, joka luotsaa tällä hetkellä radiokanava YleX:llä uuden rockmusan ohjelmaa ja toimii Nälkä-verkkolehden päätoimittajana.

Keskustelijoina ovat  Annastiina Airaksinen Tussurockista, Aapo Kivenmaa Vastavirtarockista sekä Rose Pietola ja Jenna Suomalainen Video Art Festival Turku -tapahtumasta.