Instagram

Klustermus tulee sittenkin! Tänä vuonna musiikin lisäksi luvassa työpajoja ja mestarikursseja

Kesän 2018 Klustermus järjestetään sisätiloissa. Esimerkiksi vuoden 2015 tapahtumassa vettä ripsahteli taivaalta. Arkistokuva: Esa Urhonen

Kamu on seurannut Klustermuksen Facebookia silmä kovana ja nyt järjestäjät ovat vihdoin tarjonneet lisää tietoa!

Saadaanko rumpujen pärinää, sillä Klustermus tulee kuin tuleekin myös kesällä 2018!

Tosin hieman erilaisena kuin aikaisemmin.

– Klustermus 2018 tarjoaa workshoppeja, masterclasseja ja musiikkia! Haluamme kehittää DIY-kulttuuria ja omaehtoista tekemistä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti, ja tämän vuoden tapahtuma keskittyy kannustamaan uusia ihmisiä tekemään itse, jos olemassaoleva tarjonta ei riitä, Klustermus kirjoittaa myöhään torstaina julkaistussa Facebook-päivityksessään.

Kulttuuriaiheisissa työpajoissa puhutan muun muassa ruohonjuuritason tapahtumien järjestämisestä, nollabudjetin musiikkivideoista ja musiikin tuottamisesta niin sanotusti kotikonstein.

Tapahtuma on edelleen maksuton ja se juhlitaan sisätiloissa.

– Koska ikävät säät koettelivat Klustermusta kerta toisensa jälkeen, kokeilemme tänä vuonna järjestää tapahtuman sisätiloissa, joista tosin pääsee ulos.

Mutta missä, se jäi vielä toistaiseksi epäselväksi. Lisää tietoa luvataan ihan muutaman päivän kuluttua, sillä tarkempi ohjelma julkaistaan toukokuun loppuun mennessä, järjestäjät sanovat.

Sitten Kamukin palaa uudelleen asiaan ja syynää Klustermuksen ohjelmasisältöä tarkemmin.

Klustermus järjestetään lauantaina kesäkuun 16. päivä.