Instagram

Kokit Teemu Laurell ja Juho Jokela tuovat Pallo-Iirojen peliin vietnamilaisen tuulahduksen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Pallo-Iirot (@palloiirotofficial) jakama julkaisu

Top Chef -kokki ja ravintola Shelterin keittiömestari Teemu Laurell sekä ravintola Sydvestin keittiömestari Juho Jokela yhdistävät voimansa Pallo-Iirojen sunnuntain ottelutapahtumassa.

Huippukokit tulevat tarjoilemaan jalkapalloväelle vietnamilaista gourmet-patonkia banh mi'ta, mikä on hieman harvinaisempi tarjottava suomalaisen jalkapallo-ottelun katsomoeväänä.

- Banh mi pitää sisällään chimizurilla maustettua kanaa, chilimajoneesia, marinoitua porkkanaa ja retikkaa, Laurell hehkuttaa.

Juho Jokela oli kesällä mukana juhannusviikolla Pallo-Iirojen ottelutapahtumassa. Tuolloin hän valmisti yhdessä ravintola Sydvestin henkilökunnan kanssa gourmet-hodareita, jotka myytiin loppuun. Myös Laurellilta löytyy kokemusta Pallo-Iirojen ottelutapahtumasta sillä mies oli Pitsiyön spesiaalissa katsojana, minkä jälkeen hän lupautui heti mukaan Wilpas-otteluun.

Peli Salon Wilpasta vastaan alkaa tänään sunnuntaina klo 18.30 ja jaossa on tärkeitä pisteitä. Sarjaa on jäljellä kuusi ottelua ja Pallo-Iirojen ero sarjakärjessä on FC Ålandiin ja MaPS:iin kuusi pistettä.