Instagram

Kolmen ensi-illan perjantai: ihmeellinen perhe, megalodon-hai ja kauhistuttava myytti

Vaikka Rauman elokuvajuhlia vietettiinkin kaupungissa viime viikolla, ei se tarkoita hidastuvaa leffatahtia tälläkään viikolla.

Perjantaina Iso-Hannussa ensiesityksensä saa kaikkiaan kolme uutta elokuvaa: Ihmeperhe 2, Megalodon ja Slender man.

Supersankariperhe palaa valkokankaalle elokuvassa Ihmeperhe 2. Tällä kertaa pääosaan nousee Elli, joka jättää Ilun kotiin selviytymään "normaalin" arjen sankarina yhdessä Ilonan ja Esan kanssa. Muutos on mullistava kaikille, ja tilannetta mutkistaa vielä se, ettei perhe tiedä, millaisia supervoimia Jaska-vauvalle vielä kehittyykään.

Kun uusi konna punoo nerokkaan ja petollisen juonen, perheen tulee Hyytäjän avustuksella löytää keinot puhaltaa taas yhteen hiileen - mikä on helpommin sanottu kuin tehty.

Megalodon tarkoittaa jättikokoista esihistoriallista hailajia. Elokuvassa leikitellään ajatuksella, että jos kaikki megalodonit eivät olekaan kuolleet sukupuuttoon. Scifi-toimintaelokuva vie katselijansa meren syvyyksiin, kun merenalaisen tarkkailuohjelman sukellusvene on joutunut valtavan olennon hyökkäyksen kohteeksi, ja nyt sukellusvene miehistöineen on uponneena Tyynenmeren syvimmässä haudassa.

Ajan käydessä vähiin valtamerentutkija palkkaa avuksi pelastussukeltamiseen erikoistuneen Jonas Taylorin, jonka tehtävänä on pelastaa miehistö sekä koko valtameri pysäyttämättömältä uhalta: yli 20-metriseltä hailta, joka tunnetaan nimellä megalodon.

Kukaan ei olisi kuitenkaan voinut kuvitella, että Taylor on kohdannut tämän saman hirvittävän olennon jo vuosia aiemmin. Hänen on voitettava pelkonsa ja henkensä uhalla pelastettava jumissa oleva miehistä. Ja kohdattava jälleen kaikkien aikojen mahtavin ja suurin saalistaja.

Kauhua perjantai-iltaan tarjoilee ensi-illassa oleva Slender man. Pienessä kaupungissa Massachusettsissa neljä lukiolaistyttöä yrittää rituaalilla todistaa vääräksi Slender man –myytin.

Kun yksi tytöistä katoaa salaperäisesti, alkavat muut epäillä että tämä on päätynyt hoikan hirvityksen viimeisimmäksi uhriksi…

Slender manin ikäraja on K16.