Instagram

Legendaarinen Lallis avaa taas ovensa! Ja nyt ei puhuta teatterista, vaan ihan oikeasti Köyliön keikkapyhätöstä

Kaikki halukkaat eivät todellakaan mahtuneet sisään, kun Dingo veti Lalliksen ääriään myöten täyteen vuonna 1985. Muiden muassa myös Dingo nähdään Lalliksen lavalla tulevana syksynä!

Uusi sukupolvi pääsee tuntemaan ja vanha sukupolvi uudelleenelämään keikkafiiliksen ihanan ronsisti rutistavan syleilyn Köyliön Lallintalolla, sillä euralainen tapahtumajärjestäjä Tomi Virén alkaa järjestää keikkailtoja Lalliksella tulevasta syksystä alkaen.

Lallis on yksi Suomen legendaarisimpia keikkapaikkoja, jossa esiintyi viime vuosikymmenten aikana kaikki merkittävät artistit.

Vuosituhannen vaihteen jälkeen keikkatoiminta Lalliksella hiipui merkittävästi. 2000-luvulla huvitilaisuuksia järjestettiin enää vain satunnaisesti, viimeisimmät vuonna 2012.

– Jotenkin alkoi kyllästyttää se, että kehitys vain kehittyy ja hyvät vanhat jutut jäävät unholaan. Kaikki on nykyään digi-sitä, digi-tätä, Tomi Virén kertoo.

– Haluan palauttaa sen vanhan ajan meiningin, että ihmiset tapaavat toisiaan oikeassa elämässä. Lallis oli sellainen paikka, joka keräsi tanssikansan ja nuoret yhteen. Ja maan parhaimmat bändit soittivat.

Nyt on kova! Keikkojen merkeissä Lallis avaa ovensa ensimmäisen kerran 26. lokakuuta, kun lauteille astelevat Popeda ja Kotiteollisuus.

Lalliksen syksyn kalenterin yllättävin nimi on Remu plays Hurriganes. Yllättävin siksi, että Remu Aaltosen viimeistä keikkaa juhlittiin viime tammikuussa Helsingin jäähallissa.

– Mä päätin viime tammikuussa, kun järkättiin mun ”Viimeinen keikka” Helsingin jäähallissa, että Hurriganes-nimeä ei tasan tarkkaan käytetä enää missään, eikä sillä nimellä enää keikkailla, mutta täytyy kai tässä tapauksessa nyt snadisti joustaa, Remu tuumaili tiedotteessa.

Lallikselle esiintyvät näiden lisäksi muun muassa  Dingo, Neljä Ruusua ja Pelle Miljoona Oy 40-vuotisjuhlakokoonpanollaan.