Instagram

Love Islandin Jeffrey ja Aura mököttivät tiensä kansan sydämiin – ohjelman voittopotilla järjestetään bileet, ostetaan pesukone ja teetetään paitoja naamoilla

Laitilasta kotoisin oleva Jeffrey Lawman pusutteli tiensä Love Island -ohjelman voittoon yhdessä parinsa Auran kanssa.

Kamu kertoi aiemmin syksyllä, että Lukon junioreissa pelannut Jeffrey Lawman etsii rakkautta Love Island Suomi -ohjelmassa.

Vaikka hetkittäin vaikuttikin siltä, että Jeffreyn kotimatka saattaisi olla ajankohtainen, niin miesvauvaksikin ohjelmassa tituleerattu kiekkoilija löysi kuin löysikin rakkauden! Eikä vain sitä, vaan voitti koko ohjelman yhdessä parinsa kanssa.

Onnea Jeffrey ja Aura! 

Mököttelyntäyteinen kanssakäyminen selvästi puhutteli suomalaiskatsojia, sillä tiistai-illan finaalissa pari yllättäen peittosi suomalaisten äänillä saaren pitkäaikaisimman parin, jo seurustelevat Villen ja Pauliinan, jotka olivat kaikkien aikojen ensimmäinen Love Island Suomi -pari ja viettäneet yhdessä lähes koko ohjelman. Ääniä annettiin yhteensä 83 000.

Urheiluhierojana Turussa työskentelevä  23-vuotias Jeffrey oli mukana ohjelmassa alusta alkaen. 22-vuotias tamperelainen parturi-kampaaja Aura on yksi taloon tulleista sinkuista. Hän asteli villalle kolme päivää ohjelman alkamisen jälkeen.

Parin välillä kipinöi heti ja he olivat parina melkein koko ohjelman – mitä Jeffrey nyt vähän kokeili onneaan kilpailuun tulleen Alexinan kanssa.

Jeffrey pelasi Lukon junioreissa aina kauteen 2014-2015 asti. Viime kaudella hän on edustanut kiekkokaukaloissa FPS:ää Suomi-sarjassa. Aura on kertonut ohjelmassa vihaavansa jääkiekkoa. Jeffrey on todennut sen olevan vain hyvä asia, sillä silloin kiekosta ei tarvitse keskustella kotona.

25 000 euron voittopotin napanneet Jeffrey ja Aura kertoivat finaaliohjelmassa yrittävänsä saada etäsuhteen toimimaan niin, että Jeffrey käy ainakin aluksi tiuhempaan Tampereella.

Pari oli yhtä mieltä siitä, että voittorahoilla järjestetään ainakin kunnon bileet koko Love Islandin porukalle, ostetaan Auralle pyykinpesukone ja teetetään paidat sekä Jeffreyn että Auran naamalla.

Torstaina kello 22 alkaen Subilla nähdään koostejakso koko kauden parhaista paloista.