Instagram

"Luvassa on veemäinen ilta" - Brummin Business night -tapahtumaan ehtii ilmoittautua vielä tänään

Viikonloppuna Brummissa verkostoidutaan rennosti: asukin on vapaa, mutta pakollinen.

Verkostoidu, viihdy ja valaistu. Eli veemäinen ilta tiedossa.

Tulevana perjantaina kulttuurikuppila Brummissa järjestettävä Business night -tapahtuma lupaa olla kohtaamis- ja verkostoitumispaikka kaikille, joiden sanavarastoon kuuluvat business ja Rauma. Tämä käsittää yhtälailla joukon yrittäjiä, työntekijöitä kuin opiskelijoitakin.

- Tarkoituksena on järjestää vapaamuotoiset pikkutakkibileet rennossa klubimaisessa ympäristössä. Asu on vapaa, mutta pakollinen, Rauman Yrittäjien toiminnanjohtaja Sari Mantere kuvailee.

Jos konsepti kiinnostaa, mutta verkostoituminen ja käyntikorttien jakaminen kuitenkin pistävät puntin tutisemaan ja posket punoittamaan, on iltaan rakennettu ohjelmaa, joka rentouttaa tunnelmaa.

- Ilta avataan cocktail-tarjottavilla ja kuohuviinilasillisilla. Tämän jälkeen ohjaamme ihmisiä viihtymään esiintyjien ja leikkimielisen kisailunkin varjolla. Luvassa on ohjelmaa, johon saadaan ihan varmasti myös satakuntalaiset osallistumaan! Mantere kertoo ja mainitsee samalla ainakin valotikut sekä valokuvaseinän.

Oman kimmokkeensa keskustelulle tulevat tarjoamaan Raum Rome Paris -brändin luoja ja vuoden raumalainen 2017 Iiro Koski sekä Rauman vuoden nuoreksi yrittäjäksi 2017 Koneurakointi Halliosta palkittu Juho Hallio, jotka pitävät kuulijoille omat yrittäjäpuheenvuoronsa.

Musiikilla on myös iso rooli illan aikana. Business nightissa kuullaan Badding & Sorsakoski -tribuutti. Kun Brummin ovet loppuillasta aukeavat kaikelle kansalle, voivat alkuillan verkostoitujat jäädä samaan lipunhintaan seuraamaan myös Pauli Hanhiniemen keikkaa.

Alkuun tarjottavien cocktail-palojen ansiosta Brummiin voi suunnata vaikka suoraan töistä.

- Liian ohjelmantäyteistä iltaa emme ole halunneet lähteä rakentamaan, vaan aikaa on jätetty nimenomaan verkostoitumiselle ja ihmisten kohtaamisille. Illan on tarkoitus olla rento, mutta käyntikortit kannattaa napata mukaan taskuun ennen lähtöä. Osa on ihan varmasti myös tosimielellä paikalla, Mantere kuvailee.

- Tällaiselle tapahtumalle on selvästi ollut kysyntää. Uskallan jo sanoa, että Business night tullaan myymään loppuun. Olen kuullut, että Porin Yrittäjät olisivat vähän kateellisia meidän järjestämästä illasta ja siltä suunnalta olisi myös muutamia henkilöitä tulossa vakoilemaan meidän meininkiä, Mantere kertoo pilke silmäkulmassa.

Business night kulttuurikuppila Brummissa perjantaina klo 17.30 alkaen. Liput 20 euroa, vain ennakkoon. Lipunmyynti päättyy tänään tiistaina klo 16 mennessä. Tapahtuman järjestävät Rauman Yrittäjät ja Rauman Kauppakamari.