Instagram

Maanantaina se alkaa! Viime hetken vinkit KAMU eats -viikkoon

Vihdoin! KAMU eats -viikko alkaa huomenna maanantaina!

Kahdeksan raumalaista ravintolaa on valmistautunut tarjoamaan viikon aikana kymmenen euron hintaisia valikoituja à la carte -annoksia ja vastaavasti taas kaupunkilaiset ovat kasvattaneet nälkää tätä viikkoa varten jo hyvän tovin.

Tässä vielä viimeiset vinkit parhaaseen mahdolliseen KAMU eats -kokemukseen!

1. Tutustu annoslistauksiin ennakkoon. Tarjolla on niin lihaa, kalaa kuin vegeäkin. Herkullisia annoksia on tarjolla jopa niin runsaasti, että omien suosikkiannosten maisteluun pitää viikon varrelta pyhittää useampi ilta! Tarkista annoslistaus esimerkiksi TÄÄLTÄ.

2. Tarkista ravintolakohtaiset aukiolot yritysten verkkosivuilta. Ravintolat noudattavat viikon aikana normaaleja aukioloaikojaan, joten tsekkaa ennakkoon, milloin kussakin paikassa illan ja viikonlopun à la carte -tarjoilu alkaa ja minä päivinä raflat ovat kiinni. KAMU eats -annoksia ei siis ole tarjolla lounasaikaan.

HUOM! Viikon varrelle mahtuu pari poikkeusaukioloa: Buena Vista on maanantaina suljettu kassajärjestelmän uusimisen takia ja Sydvestissä vietetään perjantaina yksityistilaisuutta.

3. Kerro loistoannoksesta muillekin! Jaa viikon varrelta tunnelmia sosiaalisessa mediassa käyttämällä #kamueats-tagia. Tällöin muutkin herkkusuut pääsevät fiilistelemään annoksia. Parhaimpia fotoja saatetaan jakaa myös Kamun apissa ja somekanavissa!

"Ihmiset, jotka näpsivät valokuvia ravintolassa aterioidessaan, nauttivat elämyksistään keskimäärin muita enemmän, kertoo Journal of Personality and Social Psychology -lehdessä julkaistu tutkimus." - HS.fi

4. Nauti! KAMU eats järjestetään nyt tarkoituksella lokakuussa. Arki on lomien jälkeen rullannut jo hyvän aikaa, mutta nyt sen keskelle tuodaan monen lautasellisen verran luksusta.