Instagram

Menovinkki: Mato Valtonen pistää muutoksen pöhinää yrittämiseen ja elämään – vapaa pääsy

Kuva: Kari Savolainen

Brummi täyttyy tänään tiistaina pöhinästä, kun Rauman kaupungin yrityspalveluiden kutsuma esitelmöitsijä ja yrittäjä Markku "Mato" Valtonen nousee lavalle kello 18-20.

Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus haluaa saada ihmisten luovuuden kukkimaan ja tarjoilee kuulijoille annoksen inspiraatiota ja herätystä.

Mato Valtonen tulee jakamaan ajatuksiaan luovuuden ja motivaation merkityksestä osana menestystä. Hän haastaa löytämään rohkeuden tarttua muutokseen sekä innostaa ihmisiä antamaan joka päivä parhaansa. Mies myös vinkkaa, miten selätetään viimeinen todellinen menestyksen este: oma jarruttava asenne.


– Tulevaisuuteen ei kävellä takaperin, pitää katsoa avoimesti tulevaan, kuuluu Valtosen yksi motto.

– Madolla on ilmiömäinen kyky puhaltaa kuulijoihinsa intoa ja saada kuulijat tehtävästään tai asemastaan riippumatta ajattelemaan asioita uudella tavalla, kuvaillaan puolestaan Rauman yrityspalveluiden luomassa Facebook-tapahtumassa.

KUKA MATO VALTONEN?

  • Markku ”Mato” Valtonen on esitelmöitsijä, kirjailija, muusikko ja yrittäjä.
  • Tunnetuksi hän tuli alun perin Sleepy Sleepersin riveissä.
  • Valtosen teknologiayritys Wapit Oy teki maailman ensimmäiset matkapuhelinpalvelut Radiolinja-operaattorille ja oli myös ensimmäisenä suunnittelemassa matkapuhelimiin selainta.
  • Hän on tehnyt televisio-ohjelmia ja näytellyt lukuisissa Aki Kaurismäen elokuvissa.
  • Mato on tunnettu ideoitsija ja innostavien hankkeiden alkuunpanija. Esitelmöitsijänä Valtosella on yli 1000 tilaisuuden kokemus ja hänet on valittu Vuoden Puhujaksi 2008 sekä Vuosikymmenen Puhujaksi 2011.