Instagram

Mikael Gabriel kiinnitetty RMJ:n artistikattaukseen – miehen tuoreessa kesäbiisissä tähdet muuttuvat timanteiksi

Mikael Gabriel esiintyy RMJ:ssä torstaina 21.6. Kuva: Nana Simelius

Suomiräppäri Mikael Gabriel julkaisi uuden biisi torstaina puoliltaöin. Biisijulkistuksen yhteydessä saatiin tietoa myös miehen liikkeistä kesällä: kiertue ulottuu myös Raumalle!

Mikael Gabriel nousee RMJ:ssä lauteille heti juhannusfestivaalin avauspäivänä eli torstaina 21. kesäkuuta.

Kesän keikalla Riippumatto-sinkun ja Helium-biisin lisäksi kesäistä bilefiilistä tarjoillaan varmasti myös uuden Timanttei-kappaleen kautta.

Miehen uusi sinkku on omistettu faneille ja se on saanut inspiraationsa keikoilla käyvistä faneista. Sama fiilis näkyy jo kappaleen kuvituksessa, jossa yleisämeri loistaa valoina.

Mikael Gabriel kertoo ammentavansa voimaa faneista, jotka ovat tukeneet häntä.

– Se on pitänyt mut järjissäni. Lavalla ollessa on aina hieno fiilis ja etenkin siinä vaiheessa, kun jengi nostaa puhelimet ilmaan niin ne valot näyttää ihan timanteilta ja valaisee koko tilan.

Mikael Gabriel on kirjoittanut kappaleen juuri tuosta hetkestä.

– Toivon että jengi saa tästä voimaa ja uskoa omiin juttuihin. Ei kannata pelätä virheitä tai epäonnistumisia, koska ne vaan muokkaa susta paremman ihmisen.

Uusi biisi enteilee pitkään valmisteltua viidettä albumia, joka julkaistaan kesäkuussa. Syksyllä julkaistaan Mikael Gabriel – Alasti -elämänkerta, jonka on kirjoittanut Laura Friman.

Katso RMJ:n koko artistikattaus täältä.