Instagram

Minne mennä? - Rauman lauantaissa tarjolla messuja, musaa, kiekkoa ja kympin annoksia

Kuva: Toa Heftiba

RAKENNA SISUSTA ASU - MESSUT

Lauantaina ja sunnuntaina Talviharjoitteluhalliin levittäytyvillä asumisen messuilla kuullaan muun muassa sisustajan helpot vinkit toimivaan ja kauniiseen kotiin, esitellään Rauman kaupungin tonttitarjontaa ja kisataan yleisöäänestyksessä kauneimman olohuoneen tittelistä.

Asumisen messut ovat avoinna lauantaista sunnuntaihin kello 10–16.

Kuva: Henrika Bäcklund

VIIMEINEN KAMU EATS -PÄIVÄ

Tänään on viikon viimeinen päivä, kun 13 raumalaista ravintolaa tarjoilee spesiaaleja kymmenen euron hintaisia KAMU eats -annoksia. Ei haittaa vaikka olisit jo vieraillut arki-iltoina tapahtumaravintolopissa – nyt on loppukirin aika!

Tutustu KAMU eats -ravintoloihin ja -annoksiin täällä.

Kuva: Elmeri Elo

LUKKO-SAIPA

Lukko ja Lappeenrannan SaiPa mittelevät paremmuudestaan Raumalla kello 16 alkavassa ottelussa. SaiPa on ehtinyt saalistaa tällä kaudella vyölleen jo useamman voiton, kun taas Lukon kausi on alkanut hieman takkuisemmin.

Lukon kokoonpano on elänyt alkukaudella reippaasti. Lähde siis Kivikylän Areenalle tarkastamaan, millä miehityksellä Lukko kohtaa tänään SaiPan!

Kuva: JP Palmunen

TURMION KÄTILÖT

Brummissa aiemminkin vierailleet Turmion Kätilöt tarjoilevat jälleen kulttuurikuppilan täydeltä metallimusiikkia. Yhtye nousee Brummin lavalle noin kello 23. Liput Tiketistä 20 euroa ja ovelta 23 euroa.

Kulttuurikuppila ilmoitti kuluneella viikolla, että sen ovet sulkeutuvat ensi kevään aikana. Nämä alkavat siis kohtapuolin olla viimeisiä keikkamahdollisuuskia Brummissa - mene ja koe livemusaa!

GETTOMASA

Yökerho Dominon myöhäisillassa kuullaan lauantaina Gettomasaa. Artisti voitti vuoden 2012 räpin SM-kilpailun, minkä jälkeen artisti kiinnitettiin PME Recordsille vuonna 2014. Keväällä 2016 Gettomasa julkaisi kriitikoiden ylistämän Chosen One –albumin, joka oli yksi vuoden puhutuimpia julkaisuja. Albumilta löytyy mm. kappaleet Ota kiinni jos saat, Kuulokkeet sekä Pelkuri.

Gettomasan kevät lähti väkevästi lentoon kun ”Lössi” meni heittämällä kultarajan yli.

Dominon keikalle liput 10 euroa ja showtime noin kello 00.30.