Instagram

Neljä syytä käydä ravintolassa syömässä – KAMU eats -viikko on alkanut

Kippis! Lähde herkuttelemaan KAMU eatsiin vaikka ystäväporukassa. Ravintolassa yksin syöminenkin voi olla jopa meditatiivinen kokemus.

1. KUTSU KAVERIT KOOLLE

Ravintola on helppo ja matalan kynnyksen mesta kutsua kaverit koolle! Kenenkään ei tarvitse stressata siivoamisesta tai ruoanlaitosta. Sopikaa, että syömisen ajaksi puhelimet pidetään piilossa ja keskitytte vain vaihtamaan kuulumisia. Syökää vaikka pitkän kaavan kautta ja nauttikaa toistenne seurasta!

2. HETKI ITSELLE

Vaikka kaveri ei lähtisikään mukaan, ravintolassa voi rentoutua myös yksin. Hektisen työpäivän jälkeen on ihana keskittyä täysillä yhteen asiaan: pystyt uppoutumaan pelkästään syömiseen. Maistele makuja, tunne tuoksut ja kuuntele ympäristöäsi. Yksin ruokailemisesta voi syntyä jopa meditatiivinen kokemus.

3. EI TEKEMISEN VAIVAA

Tämä on klassikko, mutta pitää niin paikkansa. Kun käyt ulkona syömässä, säästyt tiskeiltä ja säästät sekä vaivaa että aikaa. Silloin tällöin on päiviä, jolloin maksaa mieluummin siitä, että joku muu tekee kuin että pitäisi tehdä itse. Ja tämä viikko on juuri passeli rentoutumiseen, sillä KAMU eatsissa syöt à la carte -annoksia kympillä!

4. HELPPO KOKEILLA UUTTA

Monet sortuvat ruokakaupassa tuttuun ja turvalliseen. Ravintolassa on helpompaa kokeilla jotain täysin uutta - haasta omat makunystyräsi. Valitse listalta jotain sellaista, jota et ole ennen maistanut. Jos pelottaa liiaksi, tee vaikka kaverin kanssa diili, että molemmat kokeilevat uutta – ja jaatte vielä annoksennekin puoliksi.

MUISTATHAN! Tapahtumassa mukana ovat Amarillo, Buena Vista, Everest Himal, Kalatori, Kapteeninhuone, Mr. Jones, Osteria da Filippo, Riviera, Tifosi, Savila, Sydvest, Wanhan Rauman Kellari ja Wen Jing.

KAMU eats -annokset eivät ole myynnissä lounasaikaan vaan aina silloin, kun ravintolan á la carte -listakin on voimassa. Ravintoloiden aukioloajat ja -päivät poikkeavat toisistaan – tarkista tiedot yritysten omilta verkkosivuilta.

Jos ja kun sometat, käytä hashtagia #kamueats.