Instagram

"No mutta, tämäpä iloinen yllätys!" - Lindén Brewery sai luvan olutmyymälän perustamiseen panimon kylkeen

Mikko Lindénin pienpanimo on Rauman ensimmäinen. Kuva: Juha Sinisalo

Raumalaisen Lindén Breweryn pienpanimolta on jo jonkin aikaa jaettu sosiaaliseen mediaan kuvia remonttityömaan keskeltä, sillä panimon kylkeen on rakennettu oluen ulosmyynnille omia tiloja. Juomien myyminen tuli pienpanimoille mahdolliseksi suoraan panimoilta vuoden vaihteessa tulleen lakiuudistuksen myötä.

Remontin ohessa suuntaan jos toiseenkin on pitänyt silti postittaa jonkun verran paperia, mutta tänään torstaina Lindén Brewery sai odotetun viestin: Lounais-Suomen aluehallintovirasto oli hyväksynyt panimon käsityöläisoluen vähittäismyyntiluvan.

- No mutta, tämäpä iloinen yllätys! Tässä on kuulkaa leimakin niin tuore että tahrii sormet...vaikka on skannattu versio! yrittäjä Mikko Lindén hehkutti Facebookissa saapunutta lupakirjettä.

Virallisia avajaisia saadaan kuitenkin vielä hetki odottaa.

- Että saadaan kaikki kalusteet valmiiksi ja paikoilleen. Tästä infoan kyllä heti lisää, kun päivämäärä varmistuu. Uskoisin, että jonkunlainen remonttimyynti aloitetaan heti kun mahdollista, mahdollisesti jo lauantaina, Lindén kommentoi.

Kamu kävi viime vuonna piipahtamassa Lindén Breweryn panimolla. Jutun ääniraitoineen pääset lukemaan ja kuuntelemaan TÄSTÄ.