Instagram

Nonni! Ruisrock myytiin loppuun ennätysaikaisin

Ruisrockin kansainvälisiä pääesiintyjiä ovat tänä kesänä muun muassa The Chainsmokers, Marshmello, N.E.R.D, Dua Lipa ja Rae Sremmurd. Kuva: Ruisrock 2017 / Janita Autio

On vasta huhtikuun puoliväli ja heinäkuussa järjestettävä Ruisrock saa hehkuttaa somessa jo loppuunmyytyä festariviikonloppua, sillä liput loppuivat tänä vuonna ennätysaikaisin. Tapahtuma oli loppuunmyyty myös viime vuonna, mutta tuolloin viimeiset liput ostettiin kesäkuussa.

- Ruisrockin suosio on ollut aivan historiallista. Teemme valtavasti töitä sen eteen, että Ruisrock on kesän paras festivaali, ja onkin häkellyttävää nähdä, miten innoissaan yleisö jo odottaa heinäkuuta. Loppuunmyydystä lähtökohdasta on erittäin hienoa viilata viimeiset yksityiskohdat kuntoon, ja vielä on myös paljon juttuja paljastamatta ennen festariporttien avautumista, sanoo Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

Ruisrock on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, ja kävijäennätys on rikkoutunut joka kerta vuosina 2014–2017. Viime kesänä festivaalilla juhli 105 000 kävijää, ja samanlaista osallistujamäärää odotetaan lipunmyynnin perusteella myös tänä vuonna. Se on Niemelän mukaan maksimimäärä, minkä alue nykyisellä pohjaratkaisulla pystyy vetämään.

Ruisrockin kansainvälisiä pääesiintyjiä ovat tänä kesänä muun muassa The Chainsmokers, Marshmello, N.E.R.D, Dua Lipa ja Rae Sremmurd. Kotimaisiin kärkinimiin lukeutuvat esimerkiksi Cheek, Alma, Disco Ensemble, Haloo Helsinki!, JVG, Kaija Koo ja Sunrise Avenue.

Festivaalin artistikattaus täydentyy kevään aikana, ja taideohjelma sekä ravintolakattaus tullaan julkaisemaan vielä lähempänä tapahtumaa.

 

KAMUN AIEMMAT RUISROCK-JUTUT: