Instagram

Nordic business forumin lippu maksaa tuhansia euroja - Raumalla striimiä pääsee seuraamaan ilmaiseksi

Helsingissä järjestettävä Nordic business forum on loppuunmyyty, mutta Raumalle lähetetään livestriimi. Kuva: Nordic Business Forum and Studio Kraft

Mikäli Helsingin messukeskuksessa ensi viikon alussa järjestettävään Nordic business forumiin olisi mielinyt paikan päälle, olisi halvimmistakin lipuista joutunut pulittamaan yli tuhat euroa.

Kiinnostuneita kuitenkin riitti, sillä nyt jo vuosia mainetta niittänyt konferenssitapahtuma on loppuunmyyty.

Kuulostaakin melko etuoikeutetulta, että ensi maanantaina ja tiistaina kulttuurikuppila Brummissa tarjotaan mahdollisuus päästä seuraamaan tapahtuman puhujia livestriimin välityksellä - ja ihan ilmaiseksi.

- Olemme hankkineet tapahtuman striimausoikeudet, joiden välityksellä pienemmilläkin paikkakunnilla voidaan näin päästä tapahtuman puheenvuoroihin kiinni. Itselläni on kokemusta, että niinkin todella pääsee tapahtuman tunnelmaan. Olen aikaisemmin jopa taputtanut striimin kautta seuraamilleni puheenvuoroille! projektipäällikkö Jaana Suksi kertoo.

Tiivistetysti Nordic business forum on lajissaan yksi Euroopan merkittävimpiä konferenssitapahtumia, joista riittää inspiraatiota niin johtajille kuin myös muille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.

- Puhujat voivat innostaa kehittämään omaa ajattelua ja tapahtumasta on aina saanut myös loistavia kirjallisuusvinkkejä kiinnostavista aiheista, Suksi listaa.

- Ja englanniksi käytävä keskustelu tarjoaa mahdollisuuden myös kielikylpyyn! hän jatkaa.

Nordic business forum on tunnettu rohkeista ja innostavista puhujistaan. Kuva: Topias Saari / Nordic Business Forum and Studio Kraft

Tänä vuonna konferenssin lauteilla kuullaan muun muassa James Hansenin, Petteri Taalaksen ja Mika Anttosen paneelikeskustelu ilmastonmuutoksesta, näyttelijä Will Smithin puheenvuoro päämääristä ja menestyksestä sekä Adam Grantin näkemyksiä aiheesta: Miten oman tiensä kulkijat muokkaavat maailmaa? Kokonaisuudessaan tapahtuman ohjelma löytyy täältä.

Rauman livestriimaus järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.

- Tapahtumassa mukana on myös SAMK, ja tarkoituksena onkin kerätä tapahtumaan osallistuneilta palautetta. Jos livestriimi koetaan tarpeelliseksi, voisi se jatkossa olla SAMKin järjestämä tapahtuma, Suksi sanoo.

Nordic business forumin livestriimi Brummissa 2.-3.10. Ennakkoilmoittautuminen.