Instagram

Nyt haetaan taas vuoden raumalaista! – Äänestä omaa suosikkiasi

Viime vuonna Vuoden raumalaiseksi kruunattiin terveyskeskuslääkäri Jari "Hanskapallo" Mäkilä.

Kyllä ehdokkaita on! Kokonaisuudessaan ihanat kymmenen kappaletta huikeita raumalaisia, jotka ovat omalta osaltaan tehneet elämästä tässä merenrantakaupungissa vielä astetta mukavampaa.

On urheilijaa ja yrittäjää, on kulttuuri-ihmistä ja arjen sankaria!

Kenestä tulee Vuoden raumalainen? Sinä päätät.

Vuoden 2017 ehdokkaat ovat: 

1. Kaapo Kähkönen, Rauman Lukon maalivahti. Joukkueen paras pelaaja syyskaudella ja liigan maalivahtitilastoissa kärkipaikoilla.

2. Lasse Kempas on yksi Rauman nimekkäimmistä kuvataiteilijoista, joka juhlistaa 50 vuotta kestänyttä taiteilijanuraansa tuoreella elämäkertakirjalla ja koko Rauman taidemuseon kattavalla retrospektiivisella näyttelyllä.

3. Jenna Karhula on pitkän linjan teatterilainen, joka toimii tuottajana uudessa Teatteriyhdistys Fakessa. Aktiivinen ja nuorekas teatteri yhdistää teatterin ja musiikin alan ammattilaiset ja harrastajat. Faken ensimmäinen näytelmä oli suosittu Badding-musikaali.

4. Mikko Puolitaival Satakunnan pelastuslaitokselta on monessa mukana. Hän pitää Satapelastuksen blogia ja tekee pelastusalaa tunnetuksi. Mikko on palkittu Pelastusopiston priimustipendillä 2016 ja innovaatiopalkinnolla 2015. Turvallisuusalan opiskelijat tuntevat hänet osaavana opettajana.

5. Pekka Tiira, Rasti-Lukon hiihtojaoston puheenjohtaja ja "lumitykkimies", joka on aktiivisesti mukana Lähdepellon latujen lumetustoimissa sekä kehittämässä ja vaalimassa hiihtoharrastusta Raumalla.

6. Julia Valtanen on Rauman Urheilijoita edustava nuori keihäänheittäjä, joka voitti kesällä Unkarissa Euroopan nuorten olympialaisissa tyttöjen keihäänheitossa viimeisellä heitollaan kultamitaliin riittäneen 17-vuotiaiden SE-tuloksen 58,11.

7. Veli-Matti Paulasaari on Rauman Vuoden yrittäjä. Hänen perustamansa yritys VMP-interior on apteekkisuunnittelun ykkönen Suomessa.

8. Xiaojian Keinänen purjehti kesällä Rauman Purjehdusseuran edustajana optimistijollalla useita menestyksiä. Tärkeimpinä PM-kisojen yksilösarjassa kultaa ja joukkuekilpailussa hopeaa. Optimistien SM-rankingissä tyttöjen pronssia.

9. Iiro Koski on Raum Rome Paris -tuotteiden suunnittelija. Nuori yrittäjä tekee Raumaa positiivisella ja tyylikkäällä tavalla tunnetuksi.

10. Sirke Lehtinen, Cameo Boutiquen yrittäjä, joka tuntee vaatealan kuin omat taskunsa. Rauman Vuoden yrittäjänainen 2017.

Äänestämään pääset Raumalaisen verkkosivuilla! Äänestysaikaa on sunnuntaihin 7. tammikuuta 2018 saakka ja tulokset julkaistaan keskiviikkona 10. tammikuuta.

Äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron matkalahjakortti.

Kaupunkisovellus Kamu ja Raumalainen ovat molemmat Marva Median tuotteita.