Instagram

Olutviesti kiertää perjantaina Rauman kuppiloita – ilmoittautuminen päättyy keskipäivällä

Viime syksynä Olutviestissä oli ensimmäistä kertaa liikkuva rasti, joka piti löytää jostain päin Raumaa ja kuvauttaa itsensä kehyksen kanssa. Kuva: Henrika Bäcklund

Perinteikäs ja vuosi vuodelta suurempi Olutviesti täyttää jälleen tulevana perjantaina raumalaiset baarit ja pubit. Tapahtuman järjestävät Rauman Insinööriopiskelijat (RaunIO ry) ja Rauman Liiketalousopiskelijain Kilta R.Y. (RLOKilta).

Olutviesti alkaa viime syksyn tavoin Rauman kauppatorilta, josta osallistuvat joukkueet voivat käydä noutamassa rastipassejaan kello 16.30 alkaen. Rastipaikat paikallisissa ravitsemusliikkeissä avautuvat puolestaan kello 17.

Viestin jatkot tanssitaan myöhemmin illalla yökerho Dominossa.

Tapahtumassa rasteja kierretään 2–6 hengen joukkueissa. Jos ei ole saanut itse valmista joukkuetta kasaan, voi ilmoittautua myös mysteerijoukkueeseen, jossa parittomat viestiläiset muodostavat oman joukkueensa. Joukkueiden maksimimäärä Olutviestissä on 80 ja ilmoittautuminen on käynnissä perjantaihin kello 12 asti.

Olutviestiä on tituleerattu Satakunnan parhaimmiksi bileiksi, ja tapahtuma houkuttelee jo joukkueita Raumaa kauempaakin.