Instagram

Opiskelijalaiffi is back in town! - syyskuu pursuilee tapahtumia

Viime vuonna sää suosi Lokilta ry:n puutarhajuhlia.

Kesätyöt ja lomailut alkavat olla nyt takanapäin, sillä syksy tietää opiskelijoiden kouluun paluuta. Kurssien ja dedisten lisäksi kalenterit alkavat täyttyä jos jonkinlaisella tapahtumalla, jossa niin uudet kuin vanhatkin opiskelijat pääsevät tutustumaan toisiinsa ja vaihtamaan kesän kuulumisia.

Kamu listasi muutamia jo julkaistuja opiskelijatapahtumia. Pidä silmällä myös ainejärjestöjen ilmoittelua - lisää tapahtumia, reissuja ja illanviettoja on varmasti luvassa, eikä ahkera kiertäjä voi estää haalarimerkkien kertymistä!

5.9. PUUTARHAJUHLAT

Puutarhajuhlat järjestetään Seminaarinmäellä nyt jo neljättä kertaa. Tapahtuma on kaikille mäen opiskelijoille avoin ja ilmainen yhteinen illanvietto. Rennossa juhlassa nautitaan notkuvien herkkupöytien antimista ja tunnelmallisesta livemusiikista. Paikalla on myös Lokilta ry:n oma valokuvaaja ikuistamassa juhlien parhaat hetket. Tänä vuonna lanseerataan myös Puutarhajuhlien ensimmäinen haalarimerkki.

18.30 Mikko
19.30 Sekslaatio
20.30 Nyberg & Nieminen crew
21.30 Viljamin äiti

Juhlia jatketaan Pub Hovinarrin kautta Dominon virallisiin Back to School -bileisiin.

Kamu oli viime vuonna mukana puutarhajuhlien tunnelmissa. Illan kuvagalleria löytyy täältä.

5.9. LBG - BEACH GAMES 2018

Opiskelijakunta SAMMAKKO:n vuosittainen LBG on taas täällä! Otanlahden rannalla pelataan päivän mittaan kello 11 alkaen niin rantafutista kuin myös beach volleyta. Pelaamisen lisäksi paikalle voi saapua myös katsomaan pelejä, nauttimaan Rantatalon tarjottavista ja Poroholman saunojen lämmöstä.

12.9. KURNAJAISET

Kurnajaiset on opiskelijakunta SAMMAKKO:n vuoden suurin tapahtuma. Uusille opiskelijoille järjestetään KulttuuriKutu päivällä ja sen jälkeen kaikki uudet ja jatkavat opiskelijat valtaavat Porin kadut konttauksen ja KASI-rastikierroksen merkeissä. Opiskelijoille järjestetään myös konttauksen jälkeen Satakieli-lavalla pientä ohjelmaa. Tämä on se hetki, kun uudet opiskelijat saavat pukeutua ensimmäistä kertaa opiskelijahaalareihinsa.

Illan viimeistelee jatkot Cabaretissa sekä bilebändi Beatwave, joka soittaa tuttuja coverbiisejä ja etenkin ysärihittejä.

11.00 KulttuuriKutu aloittaville opiskelijoille, Satakunnan Museo
15.00-16.30 rannekkeiden vaihto sekä lipunmyynti Kävelykadulla, Eetunaukion lähettyvillä
17.00 konttausmaraton Kävelykadulla
18.00 ohjelmaa Satakieli -lavalla
18.30 KASI-rastikierros alkaa
21.00-23.00 rastipassien vastaanotto Porin torilla
22.00-04.00 jatkot Cabaretissa

SAMMAKKO järjestää bussikuljetuksen Rauma-Pori-Rauma välillä. Raumalta bussi lähtee linja-autoasemalta ja Porista Cabaretin edestä. Aikataulu: Rauma-Pori klo 10 ja Pori-Rauma klo 04. Kuljetus on ilmainen SAMMAKKO:n jäsenille, muille 5 € per suunta. Ilmoittautuminen bussikyyditykseen sulkeutuu 7.9. Ilmoittaudu bussikyyditykseen tästä: https://goo.gl/forms/PfD5P1V8lsi14LO92

14.9. FUKSIVIIKONLOPPU

Fuksiviikonloppu on Opekkaan järjestämä tapahtuma vuonna 2018 aloittaville Rauman kampuksen fukseille. Ideana on tutustua ja ottaa rennosti kivalla porukalla. Viikonloppua vietetään Meriristissä, joten sauna- ja uintimahdollisuudet ovat olemassa!

26.9. SIKAPEIJAISET

Seminaarinmäen legendaarisimmat sika(ilu)bileet järjestetään keskiviikkona 26. syyskuuta. Oletko valmis? Järjestäjänä toimii TK-Kilta.

Tarkempia tapahtumatietoja luvassa syyskuun aikana tapahtuman FB-sivulla: https://www.facebook.com/events/225565488150436/