Instagram

Päivititkö Snapchatin? Tee näin, ellet halua jakaa tarkkaa sijaintiasi sovelluksessa

Snapchatin uudessa karttaominaisuudessa pääsee tarkastelemaan kavereidensa sijaintia niin halutessaan todella tarkasti. Mikäli haluaa oman sijaintinsa piiloon, voi valita haamutilan.

Snapchatin uusi snap map -ominaisuus on saapunut jo iOS-käyttäjille ja pian se tulee myös Androidin omistajille, uutisoi mobiili.fi.

Ominaisuus mahdollistaa sen, että sijaintititetonsa jakaneet kaverit pystyy näkemään kartalla, ja mahdollista on myös lisätä snäppejä meidän tarinaan, jolloin samassa paikassa julkaistuista snäpeistä muodostuu yhtenäinen stoori. Snapchat itse hehkuttaa tätä ominaisuutta esimerkiksi eri tapahtumien osalta.

Sovelluksessa voi kuitenkin itse määritellä, näkevätkö sijaintisi kaikki kaverit, vain valikoidut kaverit vai oletko haamutilassa, jolloin kukaan muu käyttäjä ei näe sijaintiasi.

Snapchatin uuden karttaominaisuuden saa päälle uusimmassa sovellusversiossa kuvaustilassa nipistämällä näkymää kahdella sormella. Samasta osiosta voi myös määritellä oman sijaintinsa jaon mieleisekseen.