Instagram

Pitsiyön spesiaali potkitaan tänään – Jussi Aalto palaa kotikentälle syntymäpäivänään!

Jussi Aalto on pelannut Raumalla viimeksi vuonna 2004. Mies täyttää tänään perjantaina 34 vuotta, KAMU onnittelee! Kuva: Pekka Lehmuskallio

Pallo-Iirot kohtaa perjantaina sarjakolmosen MaPS:n, johon eroa on tällä hetkellä vain yksi piste. Pallo-Iirot hiillostaa heti perässä sarjasijalla neljä.

– Pelillisesti tämä on tärkeä matsi, sillä sarjakärkeen on neljä pistettä, Pallo-Iirojen joukkueenjohtaja Juho Suoramaa muistuttaa.

Illalla tehdään jalkapallohistoriaa, kun kesken kauden aloittanut tuore kiinnitys Jussi Aalto pelaa Pallo-Iirojen paidassa kotikentällä ensi kertaa sitten vuoden 2004. Miehellä sattuu olemaan kaiken lisäksi vielä synttärit, onnea!

Ensimmäisessä ottelussaan Rauman väreissä Aalto iski Pallo-Iirojen kaikki kolme osumaa, kun Turusta käytiin hakemassa voitto pelistä TPK:ta vastaan.

Pitsiyön matsi on spesiaali nimensä lisäksi siksi, että katsomot täyttyvät Pitsiviikon juhlijoista ja tunnelma on huipussaan! Puitteet illan ottelulle ovat siis vähintäänkin jännittävät!

– Ihan erityinen juhlapäivä, että päästään näin ison yleisön edessä pelaamaan. Pitsiviikon pääpäivänä yleisössä on sellainen festarimeininki! miettii Suoramaa.

– Itsellä on jo tosi malttamaton fiilis. Laitoin Rage Against The Machinea pauhaamaan ja kokoonnumme pukuhuoneille jo neljän aikaan. Koko joukkueesta huomaa, että illan ottelua odotetaan innolla.

Illan peliä voi lähteä fiilistelemään tänään Matamiin, missä kannattajat kokoontuvat kello 17. Pelipallo potkaistaan liikkeelle Äijänsuon jalkapallostadionilla kello 18.30. Ottelun kulkua voi myös seurata Pallo-Iirojen liveseurantatililtä Twitteristä.

Viime vuonna Pitsiyön spesiaali keräsi yli 700 katsojaa.

Jussi Aalto kertoo Pallo-Iirot TV:n ennakossa tunnelmiaan illan pelistä!