Instagram

Pus! Kamun vuosi on ollut huikea ja on ihanaa, että olet ollut mukana - katso kooste

Kamun Henrika ja Maija poseerasivat uunituoreen Kamu-kehyksen kanssa sovelluksen lanseerausbileissä maaliskuussa.

KIITOS! Rauman seudun oma kaupunkisovellus Kamu starttasi vuoden 2017 maaliskuussa ja mikä ihastuttava vuosi tämä onkaan ollut!

Kamun tekijät ovat saaneet kokea paljon mahtavia elämyksiä Rauman ja raumalaisten kanssa.

Valinnanvaikeus on suunnaton, mutta seuraavassa pieni kooste siitä, mitä kaikkea tämän vuoden aikana on ehtinyt tapahtua.

Yksi Kamun ensimmäisistä jutuista oli videohaastattelu OKL:n opiskelijoiden toteuttamasta QME-speksistä Jounin kauppa.
Alkuvuoden puolella Kamu tapasi myös kolme ihastuttavaa partasuuta. Antti Keskitalo paljasti omassa pätkässään, että mitään parrakkaiden miesten salaista tervehdystä ei ole olemassa, vaikka hän oli joskus jollekin näin väittänytkin.
 

BOOM! Kamu otti kaupungin haltuun. Avausviikonloppuna sovellus ladattiin yli 1200 luuriin. KIITOS! ❤ Muutamia palautteita ollaan saatu push-viesteihin liittyen. Tarkoituksen onkin tsekata, miten ne saadaan wörkkimään entistä paremmin. Mukavaa maanantaita!

Henkilön KAMU (@kaupunkisovelluskamu) jakama julkaisu

Kamu-bileet juhlittiin Dominossa 8. huhtikuuta ja meno oli huikea! 

Niin ikään huhtikuussa Laura Mikkonen avasi työtään kirppismaailmassa. "Kyllä se kyky kehittyy sitä mukaa, kun kiertää kirppareilla enemmän. Itse en ole ylenpalttinen loosien penkoja, mutta silmäni yleensä bongaa ne itseä kiinnostavat jutut. Eikä onnistuneella kirppiskierroksella tarvita kuin se yksi hyvä loosi, jonka myyjän kanssa oma koko ja tyyli täsmäävät", Laura kertoi kirppissilmästä.
Kamu pääsi tutustumaan paikallisen Lindén Breweryn toimintaan. Oluen tekemisessä Lindénin mielestä parasta on onnistumisen riemu. Panimosta puskettiin ulos Kamun historian ensimmäinen audiohaastattelu.
Kädentaitajia Café Salissa ja Kamu tietysti myös mestoilla! Keväällä järjestettyä pop up -tapahtumaa olivat puuhaamassa Muotoiluhuone Tuokion Sanni Takkinen, Maanantaimalli-korviksista tuttu Matleena Töhönen ja kuvassa hymyilevät Raum Rome Paris -mies Iiro Koski sekä Café Salin myyntipäällikkö Linda Dahlberg.
 

Lohikäärme havaittu reitillä, wau! 😍 #flikkattevitone #kamusovellus #rauma

Henkilön KAMU (@kaupunkisovelluskamu) jakama julkaisu

 

Raumaa on helppo rakastaa. 😍 #rakastunutraumaan #iloverauma #kamusovellus #rauma

Henkilön KAMU (@kaupunkisovelluskamu) jakama julkaisu

Toukokuussa Seminaarinmäelle oli pystytetty pehmoisia hengaamoita, jotka kutsuivat rentoutumaan kiireiden keskellä. Myös kroko oli huudeilla!

WHATSUP?! Kamu kävi kokeilemassa suppailua ja järveenkin päädyttiin.

"Mietittiin, että ollaan tosi tylsiä haastateltavia, kun meillä on ollut tämä oleminen niin tasaista. Suurin kriisi on ollut se, kumpi vie koiran ulos", Rauman Lapissa asuvat Petteri Salonen ja Siina Suhonen naureskelivat kesällä. Kymmenen vuotta yhdessä ollut pari odotti tuolloin esikoistaan. Kamu toivottaa onnea perheenlisäyksen johdosta ja antoisaa vauva-arkea tulevalle vuodelle!
 

Tääl ollaa! @sannivirallinen @raumanmerenjuhannus #rmj #raumanmerenjuhannus #kamusovellus

Henkilön KAMU (@kaupunkisovelluskamu) jakama julkaisu

Kamu tarjosi kertiskamerat ja te toimitte! Yksi kesän kohokohdista oli purkaa kolmen kertakäyttökameran kuvasaldoa. Niiden joukosta löytyi paljas pylly, paljon uljasta juhannustunnelmaa ja muun muassa tämä iloinen rantaotos. Kamu <3 festarit!
RMJ. Jätetään tämä vain tähän.
Tlees pihal ja uuvottel ymprilles, kehotti muiden Vanhan Rauman asukkaiden joukossa myös Nora Koivu (vas.), joka avasi pihansa Pitsiviikon ajaksi yhdessä Johanna Keskitalon ja Elina Lehtosen kanssa.
Kevään ja kesän aikana Kamu kohtasi myös monen monta ihanan tyylikästä tyyppiä! Looking good!
Kamu piipahti Rauman skeittihallissa keskustelemassa Juha Kokkosen ja Mika Takalon kanssa lajin tilanteesta. Yhteenveto keskustelusta oli, että tulevaisuuden olympiaskeittaaja voi olla raumalainen – kunhan siihen vain annetaan mahdollisuus.
Ilmojen herra todellakin suosi OKL:n puutarhajuhlaa: perinteeksi muodostunut opiskelusyksyn aloitus juhlittiin lempeässä ilta-auringonpaisteessa. Seminaarimäen omenapuiden katveeseen keräännyttiin näissä merkeissä jo kolmatta kertaa. Kamu oli paikalla pitämässä kuvauspistettä ja valokuvailemassa muutenkin.
7. syyskuuta järjestetty Loikka beach games liikuttiin sekin jo kolmatta kertaa. Otanlahdessa miteltiin kahdenkymmenen joukkueen voimin paremmuudesta beach futiksessa ja beach volleyssa.
Fuksien päivänä Pub Hovinarrissa esiteltiin uusille opiskelijoille ja Kamulle aivan uusi tapa nauttia tilaamansa juoma. Puinen shotski on Tuukka Sivosen taidonnäyte. "Yhdestä tv-ohjelmasta bongasin tuollaisen suksen. Googlaamalla suksesta löytyi erilaisia versioita, ja päätin sitten tehdä oman shotskin Narriin," käsityönopettajaksi opiskeleva Sivonen taustoitti.
Lukon pelaajien koppi täyttyi naisenergialla, kun joukko lukkoladyja sovitteli ylleen miestensä pelivermeitä. Ladyt ja patarouvat kohtasivat jäällä syyskuun puolivälissä.
Ravintolalauttaa meinaavat! Kamu kävi paikanpäällä tarpomassa 35 metrin matkan ja havainnollisti sen jälkeen, miltä arkkitehtitoimiston suunnitelma noin suurin piirtein voisi kanaalissa näyttää.

Lokakuussa kaikki herkkusuut kiljuivat riemusta, kun Kamu järjesti historian ensimmäisen KAMU eats -ruokatapahtuman. Nam! Mukana olleet ravintolat tarjoilivat lokakuun ensimmäisellä viikolla kympin annoksia. Videolta lisää tunnelmia.

Sparkling nightissa sädehdittiin lokakuussa sekä lavalla että bäkkärillä! Tarvontori oli täynnä tunnelmavaloja, muodin ystäviä ja lukuisia rohkeita malleja.
 

KAMU on liikkeellä! #olutviesti #rauma #kamusovellus

Henkilön KAMU (@kaupunkisovelluskamu) jakama julkaisu

Kamukirjaa ovat päässeet täyttämään HesaÄijän lisäksi jo Teemu Ramstedt, Arttu Lindeman, Töölön Ketterä ja SONNY. Jos olisit joku historian henkilö, kuka olisit?
Loppuvuonna Kamussa alkoi uusi Tatuonnin tarina -juttusarja, jonka kaksi ensimmäistä palasta on julkaistu. Lisää makeita tarinoita on luvassa!
Rauma, olet ihana.

Kamun vuoteen 2017 mahtuivat nämä hetket ja niin monia muita upeita kohtaamisia! Uusi vuosi häämöttää vain muutaman viisarin värähdyksen takana! Kamu jatkaa porskuttamista samalla draivilla vuonna 2018.

Muista, että jos juuri sinulla on juttuvinkkejä tai muuta asiaa, voit olla Kamuun yhteydessä sähköpostilla kamu@marvamedia.fi tai laittamalla viestiä inboksiin sovelluksen Facebookissa tai Instagramissa.

KAMU toivottaa hyvää vuotta 2018! Kippis!