Instagram

Rakkautta, mölkkymestaruuksia vai instafeimiä? - KAMU laati juhannushoroskoopin

Juhannuksesta voi omalla käytöksellään saada vaikka millaisen juhlan aikaiseksi, mutta tottakai myös tähdillä on keskikesän juhlaan oma sanottavansa. Kuva: Heli Lehtonen

Juhannuksessa on jo itsessään keskikesän juhlana tuhdisti taikaa. Jotta jussin viettoon voisi valmistautua astetta syvällisemmin, Kamu otti tähdet avuksi ja laati juhannushoroskoopin!

KAURIS 22.12.-19.1.

Älä lähde juhannuksen viettoon rakkaimpien kesäsandaaliesi kanssa. Tälle vuodelle tähdet ennustavat kauriille Tuhkimo-juhannusta, eikä toinen keskikesällä käyttämistäsi kengistä koskaan palaa reissusta.

VESIMIES 20.1.-19.2.

Vesimies on aina vannonut perinteiden nimeen, eikä juhannuskaan tee siitä poikkeusta. Et vilkaisekaan jussina Tinderiin päin, vaan hullaannut vanhan kansan seuranhakutaioista. Kokeile vaikka tätä: Kun juoksee alasti saunasta tullessaan juhannusyönä ruisvainion ojia, niin yhdeksännessä ojassa tulee sulhanen tai morsian vastaan.

KALAT 20.2.-20.3.

Kalat löytää itsensä tänä vuonna RMJ:stä. Festarikeikkojen seuraaminen jää silti osaltasi vähemmälle, sillä hurahdat toden teolla pullojen keräämiseen. Touhotat pullopanttien perässä niin antaamuksella, että jäät näistä juhannusjuhlista jopa plussan puolelle!

OINAS 21.3.-20.4.

Oinaalla on tänä juhannuksena piirun verran epäonnea matkassa. Hukkaat puhelimesi jo torstain juhannusriennoissa. Euromääräinen menetys ottaa aluksi pirusti pattiin, mutta lopulta puhelittomuus vaihtuu iloksi. Kohtaat uusia tuttavuuksia aivan ennennäkemättömällä tavalla, kun et ole koko ajan snäppäämässä juhannusfiiliksiä someen. Löydät juhannuksen aikana kohtaamiesi ihmisten joukosta uuden sydänystävän. <3

HÄRKÄ 21.4.-20.5.

Nappaat itsellesi hyvän saaliin, josta on syytä olla tyytyväinen. Jos vietät juhannuksen mökillä, tarkoittavat tähdet tässä tapauksessa luultavasti kalaa, mutta festarijuhannuksen saalis voikin olla ihan toisenlainen!

KAKSOSET 21.5.-21.6.

Lähde koko sydämelläsi mukaan uuteen seikkailuun.  Anna tunteidesi näkyä ja katso, mitä tapahtuu. Juhannuksena maailmaa katsellaan ihanien kesänkeltaisten aurinkolasien läpi, joten nyt on hyvät mahdollisuudet aloittaa jotain suurta ja ennenkokematonta.

RAPU 22.6.-22.7.

Ravut ovat jo syntymäpäivänsäkin vuoksi todellisia kesän lapsia. Tälle juhannukselle tähdet lupaavat oikeaa kesäkimaraa. Voitat mölkkyturnauksen, heität talviturkin ja onnistut kerrankin punomaan päähäsi edes hetken koossa pysyvän kukkaseppeleen.

LEIJONA 23.7.-22.8.

Tutustu tuntemattomiin vesiin. Lähde uusien ihmisten pariin ja solmi kontakteja. Saat juhannuksena uuden näkökulman tuttuun tilanteeseen - on se sitten ihmissuhde, pitkästä aikaa bongattu kaveri tai salainen ihastus.

NEITSYT 23.8.-22.9.

Juhannusjuhlinnan lomassa julkaisemasi Instagram-kuva nousee pienoiseksi viraalihitiksi ja siinä sivussa IG-seuraajiesi määrä nousee yli 10 000. Instafeimin seurauksena saat hankittua itsellesi ilmaiset liput kesän lopuille festareille. JEE!

VAAKA 23.9.-22.10.

Sopiiko sinulle ihastuminen vain silloin, kun itse olet ihastumassa? Jätä ennakkoluuloisuus juhannuksena romukoppaan, sillä upea ihminen astelee elämääsi keskikesällä silloin, kun sitä vähiten odotat.

SKORPIONI 23.10.-22.11.

Tunteitasi on tänään vaikea pitää hallinnassa. Älä jaa henkilökohtaisia tietoja julkisesti, vaan pidä huolta yksityisyydestäsi. Älä siis koske someen viikonlopun aikana!

JOUSIMIES 23.11.-22.12.

Jousimies yllättää juhannuksena itsensäkin, sillä hänestä kuoriutuu todellinen drinkkimestari. Menestyksekäs drinksuttelu poikii muun muassa tuleville vuosille perinteeksi nousevan nimikkodrinkin tekijänsä mukaan.